POPULARNE DONA I BRENDA

Tori Speling prekinula šutnju: Otkrila istinu o prijateljstvu s pokojnom Šenon Doerti

Pokušala je sažeti 36 godina poznanstva u jedan tekst popraćen zajedničkim fotografijama

Drugarice iz "Beverli Hilsa". Instagram

E. Ag.

2.8.2024


Glumica Tori Speling (Spelling), koja je vrhunac svoje popularnosti doživjela 90-ih ulogom Done Martin u kultnoj seriji Beverly Hills 90210, dirljivim tekstom se oprostila od prijateljice sa seta Šenon Doerti (Shannen Doherty), koja je utjelovila Brendu Volš (Walsh) u spomenutoj seriji, a koja je nedavno preminula nakon što je izgubila borbu s rakom.

- Ko ih je*e...’, komentirala bi Šenon kada bih joj rekla koliki sam pritisak osjetila da na društvenim mrežama uspijem sažeti 36 godina poznanstva i tugu koju osjećam zbog plamena koji se prerano ugasio - započela je Tori o svojoj prijateljici.

- Imala sam 15 godina kada sam upoznala Šen. Bila sam šefova kći bez vlastitog glasa, a ona je bila zvijezda jakog glasa. Uzela me pod svoje. Podarila mi je vjeru da i ja imam glas i da vrijedim.

Postale smo najbolje prijateljice. Bile smo prave uzdanice jedna drugoj, međusobna podrška u lošim vezama, cimerice i ponekad saputnice, ali i mnogo više od toga. Uvijek se zauzimala za mene. Uvijek mi je čuvala leđa. Uvijek je vjerovala u mene, čak i kad ja nisam vjerovala u sebe - ispričala je Tori te navela pravi razlog njihovog udaljavanja.

- Bile smo mlade. Dopustile smo vanjskim i unutarnjim utjecajima da naruše naše prijateljstvo. A u svijetu u kojem često nemamo priliku pomiriti se s prijateljima iz djetinjstva, koji su nas formirali u osobe u koje smo izrasli, mi smo tu priliku dobile. Tako sam zahvalna što smo Šenon i ja kao odrasle uspjele postati prijateljice i sjetiti se zašto smo zapravo voljele jedna drugu. I što smo se ponovno mogle smijati kao prije. Niko me nije znao tako nasmijati - priznala je.

Otkrila razlog njihovog udaljavanja. Instagram

- Bila je buntovnica kada većini žena nije bilo ugodno osjećati se snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je utjelovljenje seksepila, snage, empatije, a sve to s dozom otkačenog humora. Šen, nastavit ću nositi tvoju baklju i ostat ću buntovna zbog tebe. Volim te cijelim svojim srcem i zauvijek - zaključila je Tori, piše Net.hr. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.