GLUMILA U SAPUNICI

Evo kako danas izgleda fatalna Rubi: Izborila se s rakom, a baka je postala s 38 godina

Prošlo je 20 godina od emotivanja ove serije

Barbara Mori sada ima 46 godina. Instagram

E. Ag.

14.7.2024

Glumica Barbara Mori ostala je zapažena u javnosti poslije emitovanja telenovele "Rubi" 2004. godine. Ova telenovela je bila i ostala jedna od najpopularnijih serija koje su emotivane, a ljepota čuvene Rubi je nešto o čemu se i dan-danas govori. Prošlo je 20 godina od emotivanja ove serije, a mnogi se pitaju gdje je i šta radi lijepa Rubi.

Barbara Mori sada ima 46 godina i nije se puno promijenila, ali njen životni put nije bio nimalo lak.

Rođena je 1978. godine, a zanimljiva je činjenica da joj je djed po ocu bio Japanac. Majka joj vodi porijeklo iz Libana, te se može zaključiti da je Barbara "pokupila" ono najljepše od obje nacije.

Barbara je pored uloge u kultnoj seriji "Rubi" ostvarila niz uspjeha u filmovima i serijama, ali ova uloga je obilježila njen život.

Od tada je bila angažovana samo na još jednom serijskom ostvarenju i imala je uloge u filmovima poput "Viento en Contra", "Spanish Beauty" i "Por siempre".

Barbari je 2007. godine dijagnostikovan rak dojke. Srećom, sve se završilo kako treba i ona je otvoreno pričala o problemu koji ju je zadesio, strahu koji je osjećala. Ona je snimila i dokumentarnu dramu pod nazivom "1 minut" koja je objavljena 2010. godina i doživjela veliki uspjeh u Americi i Indiji, piše "The famous people".

Od 2016. do 2017. bila je u braku sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom, ali brak nije dugo potrajao, kao ni njena veza s političarom Serhijem Majerom sa kojim ima sina Serhija Majera Morija, koji je poput mame veoma mlad dobio kćerku.

S obzirom na to da je njen sin mlad postao otac, Barbara je imala samo 38 godina kada je postala baka.

Posjeduje svoju liniju donjeg veša, a zaradu usmjerava za pomoć ženama oboljelim od raka dojke u Meksiku. Također, vlasnica je lanca restorana i ima soptveni brend votke u Meksiku.

Lijepa glumica je zagovornica prirodne ljepote, a kako je jednom prilikom i rekla, ne voli botoks i plastične operacije.

Njen Instagram je prepun fotografija na kojima pozira bez trunke šminke, što je pravo osvježenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.