TO SE NE ZABORAVLJA

Šeron Stoun oživjela kultnu filmsku scenu 32 godine kasnije: "Sirovo... vaša"

Skinula se u donji veš, ali ovoga puta nije bilo Majkla Daglasa

Šeron Stoun u filmu ”Sirove Strasti” 1992.. YouTube

E. Ag.

12.7.2024

Slavna glumica Šeron Stoun (Sharon Stone, 66) rekreirala je svoju kultnu scenu iz erotskog klasika ‘Sirove strasti‘ te je pozirala u donjem rublju.

Ova 66-godišnja zvijezda podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj pozira u crvenom, čipkastom donjem rublju, i to 32 godine nakon što je slavno utjelovila seksi ubojicu Ketrrin Tramel (Catherine Tramell).

- Sirovo... vaša - kratko je napisala u opisu fotografije, koja je u samo 12 sati zaradila više od 130 hiljada lajkova.

Ovoga puta kultna scena policijskog ispitivanja ipak nije uključivala i Majkla Daglasa (Michael Douglas). Dok su je bombardirali pitanjima, Ketrin im odvuče pažnju kad je prekrižila svoje noge, ostavljajući muškarce zbunjenima jer je jasno da nema donje rublje. Scena je u to vrijeme bila vrlo kontroverzna, ali i danas je jedna od pamtljivijih u historiji filma.

Iako ju je ta legendarna scena proslavila, glumica nominirana za Oskara u svojim je memoarima ‘The Beauty of Living Twice‘ pisala kako je bijesno ošamarila redatelja Paula Verhoevena i napustila pretpremijeru erotskog trilera nakon što je shvatila da su njegova uvjeravanja da se ta scena neće pojaviti na ekranu bila laž i da joj je publika mogla, kako je rekla, "vidjeti apsolutno sve do Nebraske".

Verhoeven je pak, s druge strane, oštro odbacio njene tvrdnje.

- Svaka glumica zna šta će se vidjeti na ekranu ako je zamolite da se skine u donje rublje i pokaže ga pred kamerom - komentirao je, piše Jutarnji.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.