PEDESET NIJANSI

Zvijezde erotskog serijala progovorile o svom odnosu: Zvuči čudno, ali on mi je kao brat

Džejmi i Dakota glumili su u sva tri filma iz serijala

Dakota Džonson i Džejmi Dornan. Instagram

E. Ag.

prije 3 dana


Iako se u medijima pričalo da su zvijezde hit-serijala „Pedeset nijansi“ Džejmi Dornan i Dakota Džonson u svađi, glumac je te glasine demantovao.

Na crvenom tepihu dodjele nagrada Into Film Awards za Metro je otkrio kada je posljednji put razgovarao s Dakotom.

- Dopisivao sam se s njom prije nekoliko dana. Mislim da će ona biti u Londonu tokom sljedećih nekoliko sedmica, pa ću pokušati s njom i Krisom da odem na večeru - poručio je Džejmi.

Kris Martin, frontmen grupe Coldplay, Dakotin je dugogodišnji momak.

I Dakota je ranije o kolegi govorila sve najljepše.

- Nikad nije bilo razdoblja kad se nismo slagali. Znam da je ovo mnogima čudno, ali on mi je kao brat. Volim ga puno - rekla je glumica za Vanity Fair.

Džejmi i Dakota glumili su u sva tri filma iz serijala Pedeset nijansi - Pedeset nijansi sive, Pedeset nijansi mračniji i Pedeset nijansi slobodniji, koji su objavljeni između 2015. i 2018. godine. Dakota je u intervjuu za Vanity Fair izjavila da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.

- Ja sam jako senzualna osoba i kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili - ispričala je glumica te priznala:

- Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.