MISTERIOZNA BOLEST

Džejmi Foks viđen prvi put u javnosti nakon hospitalizacije

Jedan od članova porodice prošli je mjesec otkrio kako je tajnovitost u vezo s njegovim zdravstvenimk stanjem izazvala zabrinutost za njegovu karijeru

Džejmi Foks. Richard Shotwell/Invision/AP

N. Aj.

10.7.2023

Džejmi foks (Jamie Foxx) imao je zdravstvenih problema u aprilu, a čini se kako se sada oporavio.

Naime, u videu koji je objavio TMZ Foks se smije i pokazuje znak mira dok brodom krstari rijekom Čikago. To je prvi put da je Foks viđen u javnosti nakon hospitalizacije, a još se nije oglasio o pitanju zdravstvenih problema. Glumac je u bolnici završio 12. aprila, a njegova najstarija kćerka Korin (Corinne) vijest je objavila na društvenim mrežama.

- Željeli bismo podijeliti s vama da je moj otac Džejmi Foks jučer doživio zdravstvene komplikacije. Srećom, zbog brze intervencije i izvrsne ljekarske brige, već sad je na putu prema oporavku - napisala je tada.

Prije ljekarske intervencije za Netflix je snimao film "Back in Action" s Kameron Dijaz (Cameron Diaz). Glumica je nastavila snimati neke scene s Foksovim dvojnikom dok je glumac bio hospitaliziran, a još je nepoznato kad bi se i glavna zvijezda trebala vratiti na set.

Jedan od članova porodice prošlog mjeseca je otkrio kako je tajnovitost u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem izazvala zabrinutost za njegovu karijeru, a upitna je i budućnost filma "Back in Action".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.