EKIPA NA SNIMANJU

Enis Bešlagić na setu sa legendarnim kickbokserom: U top formi

Film "Megdan" režira Aleksa Balašević

Remi Bonaski i Enis Bešlagić. Instagram

N. A.

28.4.2023

Glumac Enis Bešlagić dio je ekipe filma "Megdan" koji snima Aleksa Balašević, a nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom s legendarnim nizozemskim kickbokserom Remi Bonaskijem (Remye Bonjasky) koji je posjetio ekipu na snimanju.

Film "Megdan" prati borbu nekoliko junaka, glavni lik filma je redar iz lokalnog kafića koji želi da stigne do ringa i svjetala Las Vegasa. Kako je Balašević i ranije govorio, taj lik je simbol novih generacija.

Od ranije je poznato da u filmu uloge tumače Enis Bešlagić, Viktor Savić, Aleksandar Gavranić, Miljan Davidović, Vojin Ćetković, a pojavljuju se i crnogorski MMA borac Vaso Bakočević, kickbokseri Čedo Pantić i Nikola Drobnjak.

Sada je ekipu posjetio i legendarni nizozemski borac sa surinamskim korijenima Remy Bonjasky, a fotografijom s njim pohvalio se i bh. glumac Enis Bešlagić.

- Remi Bonaski je došao na snimanje filma "Megdan" i već potpisan ugovor za menadžerisanje penzionisanih boraca, koji su u top formi - napisao je u opisu fotografija Bešlagić.

Aleksa Balašević, koji film snima po želji svog oca Đorđa, u komentaru je poručio: "Svijet je mali za nas".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.