15.000 EURA NAGRADA

Azelma i Ismet iz Bihaća su novi učesnici "Superpara" na RTL-u

Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvom mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem

Azelma i Ismet. RTL

E. T. / RTL

3.4.2023

Hrvatski RTL emitira novo izdanje šoua za parove "Superpar" čiji voditelj je bh. glumac Enis Bešlagić. 

Zanimljivo takmičenje za parove pobjedniku donosi nagradu od 15.000 eura. U novom izdanju učešće su obezbijedili Azelma i Ismet Žerić iz Bihaća. 

Par iz Bihaća

Azelma (35) i Ismet (33) dolaze iz Bihaća, u braku su petnaest godina i imaju dvoje djece od 14 i 16 godina.

Azelma trenutno radi kao spremačica u centru za socijalni rad, a Ismet je po zanimanju bravar i povremeno odlazi na nekoliko mjeseci raditi u Njemačku. Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvom mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem, što ponekad dovodi do razmirica među njima tako da Azelma vodi glavnu riječ kada je u pitanju vođenje domaćinstva. 

Bio bokser

Ismet je bio iskusan sportista koji je više puta bio prvak Bosne i Hercegovine u boksu pa je zbog turnira dosta putovao. Otvoreno kažu da mi u životu često nije sve išlo po planu; od života s njegovom porodicom do finansijskih i bračnih problema. Ipak, uspjeli su sve prebroditi i upravo zbog svega toga što su zajedno proživjeli, vjeruju da su super par. 

Komunikativni su, imaju izvrstan smisao za humor, a Ismet će dati sve od sebe kako bi uspio u svakom zadatku i pobijedio za svoju Azelmu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.