JESTE LI MEĐU NJIMA

Sreća i ljubav kucaju na vrata: Ovi horoskopski znaci će doživjeti procvat u oktobru

Astrolozi su analizirali položaje zvijezda u oktobru i otkrili koji će horoskopski znaci biti sretniji od drugih

Facebook

E. Ag.

prije 2 sata 27 minuta

U oktobru će zvijezde imati posebne miljenike, saznajte da li ste među njima.

Blizanci i Djevica

Za Blizance i Djevicu, Merkur je jedna od najvažnijih planeta. Ovo će biti veoma dobar mjesec da promijenite pravac kretanja. Slobodni ste da probate nešto novo. Astrolozi savjetuju da se ne plašite promjene okruženja. Možete ići na poslovna putovanja, komunicirati sa stranim kolegama i sticati iskustvo.

Da biste to uradili, uopšte nije potrebno čitati knjige ili pohađati kurseve stručnog usavršavanja. Dovoljno je malo češće slušati savjete mudrijih ljudi. Takođe je velika vjerovatnoća da ćete zauzeti liderske pozicije u svim pravcima u oktobru. Moći ćete da zaradite više i trošite svoj novac pametnije i efikasnije.

Strijelac i Ovan

Jaki Merkur će također dati zeleno svjetlo Ovnu i Strijelcu za samorazvoj. Ova planeta će značajno poboljšati pamćenje predstavnika ovih znakova, ubrzati donošenje važnih odluka i dati im priliku za kreativniji pristup rješavanju zajedničkih problema.

Oktobar će za njih postati značajan i finansijski najvažniji jesenji mjesec. Najvjerovatnije će predstavnici ova dva vatrena znaka uspjeti da nađu način da dobro ulože svoja sredstva kako ih u budućnosti ne bi izgubili. Astrolozi napominju da u oktobru možete bezbjedno kupiti skupe stvari.

Jarac

Jarčevi će moći da postanu produktivniji u apsolutno svakom polju rada. Povećana primanja čekaju one koji stalno voze ili rade fizičke poslove. Sportiste, ali i intelektualne radnike, očekuju veliki uspjesi i rekordi.

Mnogi Jarčevi koji rade u modnoj industriji također će biti finansijski vođeni. To su modeli, dizajneri, stilisti i tako dalje. Svi koji se bave ljepotom dobit će snažan naboj motivacije i inspiracije, što će neminovno rezultirati povećanjem prihoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.