ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 21. septembar: Lavu treba rekreacija, Ribe podržavaju planove voljene osobe

Vage su nepovjerljive prema novim kolegama

Šta vam kažu zvijezde. Facebook

N. Aj.

prije 5 sati 53 minute

Saznajte šta horoskop predviđa za vaš znak danas.

Ovan

Ako morate da odradite komplikovaniju obavezu - sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što prije pobjegnete. Imate vi svoje planove, a oni ne uključuju sjedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

Bik

Trebat će vam dodatne informacije u vezi projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi stariji kolega. U emotivnim odnosima bit će variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete riješiti.

Blizanci

Danas ćete se suočiti s komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prijepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis po nekim pitanjima, piše ona.telegraf.rs.

Rak

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspjele da vam promaknu. Ne razmišljajte pretjerano o tome. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

Lav

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a iskreno nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu. Zato - pravac rekreacija, posao neka sačeka.

Djevica

Jedan poslovni problem završavate u posljednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspjeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovat će vas i pozitivna kritika od nadređene osobe. Razmišljajte o nekim lijepim stvarima sa voljenom osobom.

Vaga

Malo ste nepovjerljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak iole važnije stvari, pa ćete se lomiti da odradite sve na vrijeme. Imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se pomalo poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

Škorpija

Nesigurnost koju ćete osjećati brzo ćete smijeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Također neplanirano može doći i do značajnijeg susreta s nekim ko vam je zanimljiv.

Strijelac

Bit ćete nešto nervozniji. Možda ste željeli da nekome izađete u susret i prilagodite se njegovom vremenu, a ova vas je osoba "ispalila". Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner - e, onda će sigurno biti svađe među vama.

Jarac

Nepovjerljivi ste i skloni da informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu od nadređenih. Pošto se to danas neće dogoditi, vjerovatno ćete još neko vrijeme biti u neizvjesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama.

Vodolija

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite oprezniji. Postoji mogućnost za čudne i nedefinisane situacije, a vi ne bi trebalo da uzimate učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati. Emotivni segment je odličan.

Ribe

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego vjerovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze na vrat. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima. Uživajte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.