ŠAPAT ZVIJEZDA

Na šta podsvjesno pada vaš horoskopski znak: Toksične osobine partnera koje trebate izbjeći

Pouka ovnovima je da iako volite izazove, imaju na umu da kada se neko čini nedostižan, često je upravo takav, plitak i neobavezujući

Potajnite žudite da nađete osobu s određenim osobinama. You Tube

Dž. R.

29.7.2024

Koga god da pitate šta želi u odnosu sa partnerom, svi će reći da žele zdrav odnos i mir, međutim, naša podsvjest je nerijetko privučena i nekim stvarima koje nisu idealne.

Potajna žudnja

Koje su to toksične osobine ličnosti na koje podsvjesno padate, na osnovu vašeg horoskopskog znaka i za kojima svaki horoskopski znak potajno žudi da nađe u svom partneru?

Naučite da ih prepoznate i date sve od sebe da ih izbjegnete u budućnosti.

Ovan: Emocionalna nedostupnost

Ovonovi nikada ne idu na laku metu. Ponekad su čak i više mazohisti, nego što shvataju, jer vole da jure nedostižno i teško dostižno. Ovan ima visoko mišljenje o sopstvenim sposobnostima i često veruje da sam može da osvoji ili promijeni one stvari ili ljude koji su nedostižni drugima. A problem sa nedostižnim je to što je često upravo nedostižno.

Svojim šarmom i samopouzdanjem možete privući skoro svakoga. Ali kako se veza nastavlja sa takvom osobom i nakon što su uživale u vašim uslugama, pažnji i interesovanju neko vrijeme, one se povlače, prestaju da komuniciraju ili čak izlaze sa drugima.

Pouka je da iako volite izazove, imate na umu da kada se neko čini nedostižan, često je upravo takav, plitak i neobavezujući. Oni mogu da žive svoj život prelazeći iz jedne veze u drugu, što nije vaš odraz.

Bik: Toksični bivši

Bikovi su tople i nježne duše, koje žele stabilnost u svim stvarima, uključujući i veze. Izuzetno ne volite promjene i želite nekoga ko je poput vas, stabilan, ozbiljan i posvećen.

Problem je u tome što u želji da izgradite stabilnost i sigurnost sa nekim, ponekad možete potražiti ljude koji imaju finansije, gotovinu ili imovinu da stvore ovu vrstu stabilnosti, ali ne nužno tip ličnosti koji najbolje odgovara vama. Pošto toliko mrzite promjene, teško vam je da pustite nekoga da ode nakon što ste uložili vrijeme u njega. Kao rezultat toga, možete se držati pogrešne osobe koja manipuliše i daje obećanja i nikada ne ispunjava.

Pogledajte cijeli paket, Bikovi, i zapitajte se šta oni donose na emotivnom nivou. Ako vas iznova razočaravaju, pustite ih.

Blizanci: Nepredvidljivost

Više od svega, podsvijest Blizanaca voli onu osobu koja vas tjera da nagađate. Sviđa vam se neko ko može da vas zainteresuje i ostavi u vama osjećaj uzbuđenja i zabave. Ako je osobu malo teško dekodirati, osjećaj da je pred vama misterija ponekad može da bude ono što je najprivlačnije za vas jer volite neizvjesnost i uzbuđenje.

Međutim, ta nepredvidljivost može da djeluje uzbudljivo neko vrijeme zajedno sa harizmatičnom prirodom osobe sa kojom ste. Na kraju, međutim, sve to postane previše. Nakon što je prošao određeni vremenski period, misteriozna priroda više vas ne uzbuđuje, već vas iritira.

Ako je osoba potpuno nedoslijedna u svom kontaktu i komunikaciji, to se zove igranje i nikada vas neće usrećiti.

Rak: Sebičnost

Kada se Rak zaljubi, sve je lijepo. Predmet vaše naklonosti postaje cijeli vaš svijet i ne postoji ništa što nećete učiniti da ih usrećite.

Ali ponekad, ovo može dovesti do toga da se zaljubite u nekoga ko eksploatiše vašu velikodušnost, ljubavnu prirodu i ne uzvraća vam ljubav, interesovanje i nije osoba koja daje kao vi.

Umjesto da se suočite sa problemom, nastavljajte da pokušavate, romantizujući dan kada će vam ljubav biti u potpunosti uzvraćena. Problem je u tome što ovaj dan zapravo ne dolazi, vama jednostavno manipuliše vaša snažna želja za ljubavlju sa osobom koja nije u stanju da vam pruži ono što želite. Prebrzo ste se zaljubili, a da niste znali pravi karakter i sebičnu prirodu osobe koja vas je samo koristila.

Morate naučiti da prestanete da stavljate na prvo mjesto svima kojima se uključite dok ne saznate da li su zaista zaljubljeni u vas ili samo manipulišu vašim osećanjima.

Lav: Nesigurnost

Zaljubljeni ste u romantiku, laskanje i pažnju. Osvijetlite sobu kada uđete i svi mogu da vide vašu auru koja lako privlači ljude. Zaljubljujete se u osobu koja vam daje pažnju, ljubav i romantiku za kojom žudite i ona uživa u vašoj svjetlosti, ali vremenom vi postajete sve manji i manji nego što ste bili na početku.

Toksičnim partnerima Lava ne sviđa se činjenica da ste uvijek u centru pažnje i ne žele da dijele vaše svijetlo sa drugima. Često vas onda i vuku "unazad". Oduprite se, jer veza sa osobom za koju ste vjerovali da je idealna, zapravo se zasniva na površinskim stvarima i nema pravu dubinu. 

Riječi i laskanje imaju rok trajanja. Uvjerite se da im je srce iskreno jer njihovoj ljubomori i plitkosti nema mjesta u vašem svijetu.

Djevica: "Pokvareni" ljudi

Vi ste topli, velikodušni i nježni. Druga priroda vam je da popravljate stvari kada su pogrešne ili problematične i to radite sa lakoćom. Brinete se o svom partneru i činite sve što možete da im olakšate život, uključujući emocionalnu stranu veze, a možda čak i finansijsku. 

Pokazujete ljubav tako što ste pomoćnik, savjetnik i muza, ali kako vrijeme prolazi, na kraju se osjećate iscrpljeno, prezaposleno i rijetko ste podržani.

Činjenica je da treba da prestanete da povlađujete potrebama partnera. U suprotnom, snosite svu odgovornost u vašoj vezi. Nemojte davati sve od sebe nekome ko ništa ne vraća i uvjerite se da daje onoliko koliko i vi prije nego što se posvetite.

Vaga: Emocionalni vampiri

Vaga vlada sedmom kućom partnerstva, tako da joj nikada nije potpuno prijatno kada je bez partnera. Obično ste ljupka osoba koja može da šarmira druge. Ali u želji da imate partnera, često se žrtvujete da bi održali mir, protiveći se sopstvenim željama i idejama. Kao rezultat toga, druga osoba može to da shvati kao vašu nesigurnost i strah da ćete ih izgubiti, i početi da iskorištava vašu dobru prirodu, opušten stil i velikodušnost duha.

Prečesto cšutite kada postoji problem. Ako nastavite da to radite, bit ćete uznemireni i emocionalno iscrpljeni, pošto nosite težinu veze jer se plašite da ćete biti sami. Ukoliko napustite ovakvu vezu, otkrit ćete da je mnogo bolje biti sam nego da vas neko koristiti do te mjere da zaboravite ko ste zaista.

Škorpija: Posesivnost

Škorpija je najintenzivniji znak zodijaka i kao rezultat toga, stalno traži ono za šta vjeruje da je stvarno i neuglađeno u partneru. Privučeni ste opasnostima i tabuima, što dovodi do toga da često birate pogrešne ljubavnike. 

Njihov intenzitet emocija i ljubav prema nečem što će druge natjerati da pobjegnu glavom bez obzira vama su uzbudljivi i često ubijedite sebe da će vam baš takva osoba pružiti sveobuhvatnu ljubav koju želite.

Na kraju, shvatite da manipulišu vašim osjećanjima u sopstvene svrhe i postajete puni bijesa i duboke želje za osvetom. Pustite sve to i sljedeći put shvatite da druge opasnosti i tabui ne privlače, s razlogom. Ljubomora i posesivnost nisu jednaki ljubavi ni u vama ni prema bilo kome drugom.

Strijelac: Nedoslijednost

Imate teškoće u obavezivanju, često ste zabrinuti da je nešto bolje ili uzbudljivije iza ugla. Pokušavate da se posvetite, ali čim to učinite, nova avantura vam mahne izdaleka. Konačno, sretnete nekoga ko poštuje vašu nezavisnost, ne guši vas i otvorenog je uma, i vjerujete da ste pogodili džekpot.

Međutim, kako vrijeme odmiče, ova osoba ne uspijeva da se pojavi, da uzvraća telefonske pozive ili na neki drugi način pokazuje nepoštovanje, stalno vas podsjećajući da ste vi ta osoba koja je u početku rekla "bez obaveza". Odlazite iz veze, ali vas partner vraća i ubjeđuje da samo vas dvoje čeka hrabri novi svijet, i ponovo ste u istom ciklusu.

Nedoslijedan partner je samo to - nedoslijedan. Malo je veza koje zaista funkcionišu "bez obaveza."

Jarac: One koji izgledaju "dobro na papiru"

Volite tradiciju i vaša najveća želja je da se popnete na ljestvici uspjeha i nađete se u poziciji da imate sve. Romantizujete susret sa nekim ko će impresionirati druge, izgledati sjajno, imati slična interesovanja kao i vi, dok vas dvoje gradite svijet na svojoj ideji uspjeha i savršenstva.

Nažalost, često ne uzimate u obzir emocije i duboku povezanost, jer ova osoba izgleda tako dobra "na papiru" i djeluje kao da je sve što ste ikada željeli.

Često birate ljude koji su odlučni da se popnu na ljestvici uspjeha, što znači da im nedostaje emocionalna veza potrebna za partnerstvo. Na kraju otkrivate da je njihov fokus na uspjehu i sticanju onoga što žele u životu, a vi ste jednostavno izgledali kao dobro sredstvo koje će im pomoći da stignu tamo.

Vodolija: Nasilnici

Vi ste društvena osoba, humanitarac i uvijek možete da sagledate stvari sa jedinstvene tačke gledišta. Prepoznajete dobro u većini ljudi i imate jedinstvenu sposobnost da im pokažete život iz mnogo različitih uglova. Obično ljudima dajete za pravo u svim ili većini slučajeva.

Osoba koju upoznate slaže se sa vašim idejama o individualnosti i slobodi i može biti malo čudna poput vas, sve dok ne počnu da vide vašu jedinstvenost kao izazov. Takvi partneri žele da promijene vašu slobodoumnu prirodu i sami posjeduju vaše jedinstvene kvalitete, a kada to ne mogu, mogu početi da vas ruše. Ne mogu da vas oblikuju u ono što žele i na kraju vaša veza postaje minsko polje neispunjenih očekivanja.

Ono što su rekli da im se najviše dopada kod vas postaje izvor svađe i osjećate da ste iscrpljeni i ugušeni i u vezi koja je štetna po vaše blagostanje. Sljedeći put pogledajte pažljivije i ciljajte na partnera sa kojim ćete se osjećati dobro zbog svoje jedinstvenosti.

Ribe: Narcisi

Vi ste nježno i mistično biće koje želi duboku i duhovnu vezu sa svojim partnerom. Obično vidite najbolje u ljudima i sanjate o romantičnoj vezi iz bajke u kojoj ste vi i vaš partner beskrajno zaljubljeni.

Pošto nosite svoje srce "na rukavu", skloni ste da privučete eksploatatore, narciste i egocentrične ljubavnike. U početku vam se čini da su sve što želite, a možda čak i da vas smatraju lakovjernim (što u stvarnosti ponekad i jeste). Oni znaju šta želite i možda će pokušati da vas ubijede da vam to mogu dati radi sopstvene dobiti.

Niko ne može zauvijek da održava iluziju i na kraju, prava motivacija izađe na vidjelo, a vi se osjećate iskorišteno. Skinite ružičaste naočare i pokušajte da ne primite sve "pse lutalice" u svoje srce, koji se nikada neće promijeniti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.