ASTROLOGIJA

Imaju dominantnu auru: Ovo su najmoćnije žene po horoskopu

Iako je žena kao biće sama po sebi sila prirode i svaka od njih posjeduje unutrašnju snagu, po astrologiji se nekoliko znakova ističe po auri

Jeste li među njima. Printscreen

M. Z.

9.4.2023

Iako je žena kao biće, sama po sebi sila prirode i svaka od njih posjeduje unutrašnju snagu, po astrologiji se nekoliko znakova ističe po dominantnoj auri.

Takve žene su moćne, neustrašive i smjele; ne boje se samoće i bore se za ono u šta vjeruju – makar se borile same. Razlikuju se po mnogo čemu, ali spaja ih jedno – nevjerovatna izdržljivost.

Navodimo pet horoskopskih znakova koje se kroz život vode mantrom “sreća prati hrabre”, prenosi Timesofindia.indiatimes.com.

Bik

Žene bikovi su tvrdoglave i svojeglave. Ne boje se nikog i vrlo su isključive kada je u pitanju dobivanje onog što žele.

Njihova tvrdoglavost je vatra koja ih grije i tjera da idu naprijed. Uprkos svim nedaćama u životu, pripadnice ovog znaka se nose s problemima same, vrlo uspješno.

Specifično za ovaj znak jeste činjenica da ga istovremeno krasi i kreativnost i logika, te se mogu oprobati i kao umjetnice, ali i kao finansijski savjetnici.

Lav

One su ekstrovertne osobe, ogromnog srca i neustrašive poput životinje čiji simbol nose. Ne boje se da preuzmu rizik jer žele da iskušaju sve u životu – ono najbolje, ali i ono najgore.

Jedinstveni su simbol snage.

Mogu da riješe svaki problem, čak i ako to uvijek nije ispravno rješenje.

One su “hodajuće sunce”, reflektori ih vole, te nije iznenađujuće što je najveći broj šoubiz dama upravo ovog horoskopskog znaka.

Djevica

Djevice u ženskom znaku krasi čvrst, nepokolebljiv stav. Ne dozvoljavaju da neko remeti njihov razvoj ili da ih spriječi u postizanju životnih ciljeva.

Pod svaku cijenu će odabrati da ostvare svoj san.

S obzirom na duboku analizu kojom prilaze životu, najbolji karijerni put za njih je u sferi medicine, prosvjete i drugih zanimanja gdje mogu da pomažu i podučavaju.

Jarac

Znak koji krasi najviše samopouzdanja, pogotovo kad su pripadnice ljepšeg pola u pitanju – autoritativne, nezavisne, samostalne žene koje ne trebaju nikog da ih vodi kroz život.

Imaju jaku radnu etiku i visoke moralne vrijednosti te su često sjajne kao direktori ili vođe.

Strijelac

Žene Strijelčevi su optimistične, zabavne, pune duha. Naizgled djeluju vrlo blesavo, ali to je varka jer se u teškim situacijama itekako maestralno snalaze. Njihova pozitivna energija im ne dozvoljava da zapadnu u negativnost i uvijek vide svjetlo na kraju tunela.

S obzirom na slobodan duh koji ih krasi, najbolje se snalaze u umjetničkim vodama ili arhitekturi, prenosi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.