91 MILION PREGLEDA

Djevojka očarala plesom: "Nadam se da moj momak ovo neće vidjeti"

Tiktokeri su je brzo prozvali "djevojka u plavoj trenirci"

Laura Sofija je iz Portorika. TikTok

E. Ag.

11.7.2024

TikTok je preplavio snimak djevojke u plavoj trenirci koja je svojim plesnim pokretima očarala ljude i svi se pitaju ko je ona. Tiktokerica Laura Sofija (Sophia) iz Portorika postala je senzacija na platformi nakon što je objavila video na kojem pleše uz CPK Shawnovu verziju pjesme Pop Like This Pt. 2.

Sofija je nosila ružičastu majicu kratkih rukava i plavu trenirku, a tiktokeri su je brzo prozvali "djevojka u plavoj trenirci".

Pokazala je plesne pokrete u stilu bacardija, vrste južnoafričkog plesa, zbog čega je privukla pažnju, a mnogi su je usporedili s popularnom južnoafričkom pjevačicom Tylom, poznatom po toj vrsti plesa.

@laurasophiasotopr

tratando el bailesito de tyla 🕺

♬ som original - ciel

Snimak je pogledan više od 91 milion puta i prikupio je čak 12 miliona lajkova te mnogi hvale plesne vještine tiktokerice.

- "Konačno sam pronašao djevojku u plavoj trenirci", "Kako se uspijevaš tako kretati?", "Tyla, jesi li to ti?", "Nadam se da moj momak neće ovo vidjeti" i "Tyla te mora zaposliti", samo su neki od komentara. Inače, sofija je navela da ni sama ne zna kako je uspjela otplesati svoj viralni ples te dodala da "samo voli plesati".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.