LJUBIMCI

Štenac nasmijao internet svojom reakcijom na mačka koji radi ono što on ne smije

Iako se Rasti i Bokser još nisu sprijateljili, njihovi vlasnici vjeruju da će ubrzo postati najbolji prijatelji

Štenac je zbunjen što on ne može ležati na kauču. TikTok

M. Z.

6.2.2024

Psi i mačke mogu biti najbolji prijatelji, ali to se najčešće ne događa preko noći. Vlasnici mačka Boksera (Boxer) Elajz Barktus (Elyse) i njen partner CJ Keleher (Kelleher) bili su svjedoci jednog takvog prijateljstva, sve dok njihov labrador nije uginuo u septembru prošle godine.

@rusty.theredlab i think i should be allowed to snuggle on the couch 🐾 #rustytheredlab #foxredlabrador #foxredlab #foxredlabpuppy #labradorretriever #labradorsoftiktok #labradorpuppy #puppyvoiceover #trickstervoice ♬ original sound - Rusty the Red Lab

Vlasnici su u intervjuu za Newsweek otkrili da su nedavno nabavili novog psa, štenca Rastija (Rusty), no, mačak Bokser još se nije naviknuo na novog člana porodice.

Na snimku koji je na TikToku objavljen 25. januara možemo vidjeti kako Bokser leži na kauču i gleda labradora Rastija, koji još nema pristup kauču jer nije naučio obavljati nuždu vani. Dok Bokser odmara, Rasti ga ljubomorno gleda i laje na njega.

Iako se Rasti i Bokser još nisu sprijateljili, njihovi vlasnici vjeruju da će ubrzo postati najbolji prijatelji.

Snimak mačka i labradora pregledana je više od 200 hiljada puta na TikToku i sakupio je brojne komentare. "Ovo je jedan od najslađih labradora koje sam ikada vidjela", "Psi su porodica, porodica ima pristup kaučima i namještaju", "Pravda za Rastija", "Stavi ga na kauč", samo su neki od komentara, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.