DIVNE SU

Vlasnica podijelila video sa svojim neobičnim mačkama: Jedna je bez repa

Harizmatična družina je osvojila korisnike TikToka

Zabavne mace. TikTok / Screenshot

M. Z.

19.6.2023

Vlasnica mačaka Arje (Arya), Brusa (Bruce), Lune i Gizma na svom TikTok profilu @gizmos_best_life podijelila je video u kojem opisuje jedinstvene karakteristike i zanimljivosti o svojim mačkama.

@gizmos_best_life How did I end up with such weird cats? Oh well. I love them. #orangecatbehavior #crazycat #weirdcats #funnycatvideo #blackcats ♬ original sound - Gizmo's Best Life

Arja je pronađena pored kontejnera i nikad se nije naučila igrati s drugim mačkama, tako da se sve vrijeme zabavlja sama, ali nije joj dosadno. Brus je kao mješavina mačke i zeca, nema rep, jako je brz i sve vrijeme skače.

Luna je najnormalnija mačka u kući, ali se uglavnom bori s dugmadima na kauču i voli glasno mjaukati kad hoda po kući u tri ujutro. Posljednji je mačak Gizmo, koji je prava zvijezda. Osim karijere pjevača, on se bavi i zaštitarstvom, a najveći neprijatelji su mu strop, boja za zid i stropni ventilatori.

Harizmatična družina je osvojila korisnike TikToka. "Presmiješno", "Ovo mi je uljepšalo dan", "Divne mačke", samo su neki od komentara na video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.