NASTAVAK RADA ZAJEDNO

Nikšić i Mijatović primili delegaciju Sarajevo Film Festivala

Ovo je bila i prilika da Nikšić, u ime Vlade FBiH, uputi čestitke ekipi koja, kako je istakao, neumorno radi na organizaciji ove manifestacije

Nikšić i Mijatović na sastanku s delegacijom SFF-a. Vlada FBiH

FENA

7.8.2024

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić i zamjenik premijera i federalni ministar Vojin Mijatović, u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu, primili su danas delegaciju Sarajevo Film Festivala (SFF), u kojoj su bili direktor Jovan Marjanović, administrativni direktor Dževad Mujan i portparolka Andrijana Copf.

Tom prilikom obje delegacije iskazale su zadovoljstvo da su Vlada Federacije BiH, ministarstva kulture i sporta, te okoliša i turizma, kao i Fondacija za kinematografiju i BH Telecom i ove godine među ključnim partnerima i sponzorima SFF-a.

Ovo je bila i prilika da Nikšić, u ime Vlade Federacije BiH, uputi čestitke ekipi koja, kako je istakao, neumorno radi na organizaciji ove značajne filmske manifestacije, prepoznate van granica naše zemlje, te okuplja najpoznatije filmske umjetnike s prostora cijelog svijeta.

- Trideset godina tradicije manifestacije prepoznate u svjetskoj filmskoj industriji koja svake godine okuplja najpoznatije filmske radnike rezultat je, prije svega, predanog rada ljudi okupljenih u organizaciji SFF-a. Ponosno nastavljamo raditi zajedno - poručio je premijer Nikšić, saopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.