PORTUGALSKA SUPERZVIJEZDA

Ronalda pitali da izabere između Đokovića i Nadala, evo za koga se odlučio

Veliki je poštovalac Đokovića, s njim je svojevremeno imao zajedničke treninge u Dubaiju, ali je u dobrim odnosima i s Nadalom

Ronaldo: Teška odluka. Screenshot

E. Ć.

21.8.2024

Portugalski fudbaler i jedan od najboljih svih vremena Kristijano Ronaldo (Cristiano) lansirao je svoj YouTube kanal "UR Cristiano".

Ronaldo će tamo objavljivati sadržaj u vezi sebe u cilju da napravi dodatnu interakciju s navijačima. Usput, zaradit će i novac. I to velike svote, obzirom da je nakon lansiranja kanala već stekao oko sedam miliona pratitelja.

On je najavio da će objavljivati svašta o sebi tu, od toga kako provodi dane, do treniranja, učenja, ali i igrica. Objavio je i kratku najavu, a između ostalog, birao je između Majkla Džordana (Michael Jordan) i Stefa Karija (Steph Curry), NFL-a i NBA, MMA i boksa, kao i Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Nije imao dileme pa je birao Džordana ispred Karija, NBA ispred NFL-a, MMA ispred boksa, a onda je "zapeo" u duelu Đokovića i Nadala.

Veliki je poštovalac Đokovića, s njim je svojevremeno imao zajedničke treninge u Dubaiju, ali je u dobrim odnosima i s Nadalom.

Bilo mu je teško da izabere, pa je na kraju samo spustio glavu po sredini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.