OKUPLJAJU SE U DOBOJU

Navijači Spartaka pozivaju na oprez prije dolaska u Sarajevo: "Ne izlažite se rizicima"

Ne zaboravite da idemo na gostovanje u grad koji ima solidnu bazu navijača, stoga se prema svojim obilježjima odnosite razumno, dodali su

Navijači Spartaka iz Trnave. Facebook

N. H.

23.7.2024

Sarajevo će u četvrtak na stadionu "Asim Ferhatović Hase" ugostiti ekipu Spartaka iz Trnave u prvom meču 2. pretkola Konferencijske lige, a čini se da će slovački klub imati podršku u glavnom gradu BiH. 

Najavu za gostovanje su objavili na zvaničnoj stranici navijača Spartaka - Ultras Trnava. 

- Već u četvrtak krećemo s prvim susretom u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi. A nakon žrijeba za treće pretkolo jasno je da će našim trebati baš svaki glas kako bismo uživali u još jednom poznatom imenu u augustu - stoji u najavi utakmice.

Najava navijača Spartaka. Facebook

Najavili su da će ulaznice biti dostupne za kupovinu preko interneta, te da čekaju link.

- Cijena ulaznice bi trebala biti oko 4-5 eura. Hrana i piće će biti uključeni. Automobilima idemo do odmarilišta kod Doboja gdje ćemo se naći najkasnije u 17:00 sati, a odatle ćemo svi zajedno krenuti na stadion. Ne zaboravite da idemo na gostovanje u grad koji ima solidnu bazu navijača, stoga se prema svojim obilježjima odnosite razumno i ne izlažite se nepotrebnim problemima - poručili su uz tačnu lokaciju gdje će se skupiti prije utakmice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.