SARADNJA

Proizvođač automobila Lamborghini odabrao zvaničnu kafu

Dogovor podrazumijeva niz događaja i inicijativa koje će istaknuti proizvode oba brenda i njihovu zajedničku posvećenost jedinstvenim iskustvima

Lamborghini. Tomislav Miletic / PIXSELL

S. S.

6.7.2024

Automobili Lamborghini, ikona luksuznih sportskih automobila, i Lavazza, najpoznatiji proizvođač kafe, s ponosom najavljuju ekskluzivno partnerstvo. Ova saradnja objedinjuje dvije italijanske ikone u zajedničkoj težnji za kvalitetom i izvrsnošću.

Potpisivanje ugovora održano je u istorijskom sjedištu Automobila Lamborghini u Sant’Agata Bolognese. Dogovor podrazumijeva niz događaja i inicijativa koje će istaknuti proizvode oba brenda i njihovu zajedničku posvećenost jedinstvenim iskustvima.

Lavazza će učestvovati na događajima Automobila Lamborghini širom svijeta, pružajući posjetiocima priliku da uživaju u izvanrednoj kafi. Posjetioci muzeja Automobili Lamborghini moći će da uživaju u Lavazza kafi dok razgledaju modele. Zaposleni će imati poseban prostor za vrhunske pauze za kafu.

Stephan Winkelmann, predsednik i CEO Automobila Lamborghini, izjavio je: „Oduševljeni smo što možemo da najavimo saradnju sa Lavazza brendom, ujedinjujući dvije italijanske izvrsnosti u zajedničkom projektu. Partnerstvo sa Lavazza je prilika da našim klijentima, posjetiocima i fanovima širom svijeta donesemo italijansko iskustvo.”

Antonio Baravalle, CEO Lavazza, dodao je: „Ova saradnja predstavlja poseban trenutak za dvije kompanije koje uvijek teže izvrsnosti. Lavazza i Automobili Lamborghini dijele mnoge sličnosti: oboje su ambasadori italijanskog stila širom svijeta, s istorijom uspjeha i stalnom posvećenošću kvalitetu. Radujemo se zajedničkom radu kako bismo nastavili da inspirišemo našim zajedničkim vrijednostima, u Italiji i inostranstvu.”

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.