SKENDERIJA

Noć hip-hopa: Smoke Mardeljano u Domu mladih

Njegov najnoviji album "Neka teče" predstavljen je prošle godine upravo u Domu mladih, dok je spot za pjesmu "Ljudi" također sniman u Sarajevu

Hip-hop događaj godine. Dom mladih

Dž. V.

prije 18 sati 14 minuta

Centar Skenderija, Dom mladih s ponosom najavljuje jedan od najiščekivanijih hip-hop događaja godine.

U subotu, 2. novembra 2024. godine, Sarajevo će ugostiti neke od najutjecajnijih izvođača regionalne hip-hop scene na večeri ispunjenoj energijom, gdje će Smoke Mardeljano, DJ Mrki i Mučenička Grupa rasplamsati atmosferu na pozornici Doma mladih.

- Smoke Mardeljano je ime koje odjekuje hip-hop regijom i Evropom. Njegov dokumentarni film "Ja repujem" otkriva dubinu njegovog stvaralaštva i predanost repu, dok nevjerojatne lirske vještine, beskompromisan flow i oštre rime u kombinaciji s tvrdom, uličnom produkcijom stvaraju jedinstven muzički izraz. Smoke živi rep i tu energiju prenosi publici širom regije, a sada se vraća u Sarajevo s novim materijalima i svježom energijom - saopćili su organizatori koncerta. 

Na svojoj bogatoj diskografskoj listi, Smoke Mardeljano ima pet albuma, uključujući ikonski "Znaš me, znam te" (2015.), "Ja repujem" (2017.), "To je rep" (2019.).

Njegov najnoviji album "Neka teče" predstavljen je prošle godine upravo u Domu mladih, dok je spot za pjesmu "Ljudi" također sniman u Sarajevu.

Ulaznice za ovaj spektakularni događaj možete kupiti u biletarnici na platou Skenderija ili online putem platforme event.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.