KRIŠOM OTIŠLA NA AUDICIJU

Nećete je prepoznati: Evo kako je Ana Sević izgledala na početku karijere

Simpatična Užičanka predstavila se Saši Popoviću i stručnom žiriju pjesmom „Ista nam je tuga“ Mire Škorić

Ana Sević. Instagram

E. T.

prije 14 sati 2 minute

Srbijanska pjevačica i voditeljica Ana Sević, prije sada već četrnaest godina odlučila je ostvariti svoje snove i prijaviti se na audiciju za „Zvezde Granda“ koje su joj otvorile vrata u svijet estrade.

Iako je scena oduvijek privlačila, Ana se sa 25 godina ohrabrila da napusti posao kojim se bavila i stane ispred Saše Popovića.

– Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pjevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se baviti pjevanjem i od tog trenutka sam sretna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru – ispričala je jednom Sevićka.


Ana Sević na nastupu. Screenshot

Simpatična Užičanka predstavila se Saši Popoviću i stručnom žiriju pjesmom „Ista nam je tuga“ Mire Škorić, čime je uspjela da osvoji njihove simpatije i dogura skoro do same završnice.

Sa dosta skromnijom šminkom i stajlingom, za razliku od onoga što nosi danas, uspjela je da očara publiku i da izgradi sjajnu pjevačku karijeru, iako nije ušla u samo finale takmičenja.

Zbog nevjerovatne harizme i talenta postala je član Grandovog jata, a nakon učešća u „Zvezdama Granda“ sjajno se snašla u ulozi voditeljice, te i danas krasi veliku scenu najgledanijeg muzičkog takmičenja.


Ana Sević. Screenshot

Pjevačica se s osmjehom sjeća početka karijere i svog takmičenja, a jedan događaj sa snimanja nikada neće zaboraviti.

– Prva emisija „Narod pita“ gdje me je Saša Popović u pauzi pitao da li su mi to Dolce&Gabbana cipele. Kaže: „Moja žena Suzana ima iste“- prisjetila se Ana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.