OSTAVILI PROŠLOST

Manekenka Bruna odlučila dati drugu šansu Nejmaru: Varao je dok je bila trudna

Nakon Nejmarove teške povrede koja ga je izbacila s terena na više od godinu dana, izgleda da se fudbaler sada potpuno oporavio i spreman za novi poče

Neymar. PlatformaX

Dž. V.

prije 18 sati 13 minuta

Najpoznatiji brazilski fudbaler Nejmar (Neymar) ponovno je pronašao ljubav s Brunom Biankardi (Bruna Biancardi), s kojom je u oktobru 2023. godine dočekao kćer Mavi (Mavie). 

Bruna, popularna influencerka i uspješna manekenka, očigledno je odlučila dati Nejmaru drugu šansu s obzirom na turbulentne trenutke koje su prošli.

Njihova veza bila je pod velikim pritiskom nakon što su se pojavile vijesti o Nejmarovim prevarama, uključujući one koje su se dogodile dok je Bruna bila trudna s njihovom kćerkom. Ovaj period nepovjerenja doveo je do pitanja o budućnosti njihove veze, ali čini se da su oboje odlučili ostaviti prošlost iza sebe.

Nakon Nejmarove teške povrede koja ga je izbacila s terena na više od godinu dana, izgleda da se fudbaler sada potpuno oporavio i spreman za novi početak, kako na sportskom terenu, tako i u privatnom životu. 

Njihova ljubavna priča se ponovo rasplamsala, a par je sretno nastavio dijeliti trenutke uživanja na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.