BJEŽALI OD POLICIJE

Evo kako je Dženifer Lopez završila iza rešetaka zajedno sa Didijem 90-tih godina: U ćeliji je provela 14 sati

Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala, rekla je Lopez ranije

Dženifer i Didi. Instagram

E. T.

prije 13 sati 52 minute

Reper Šon Kombs (Sean Combs) poznatiji kao Paf Didi (Puff Dadyy) uhapšen je nedavno zbog optužbi za trgovinu ljudima i podvođenje, a na njegov račun konstantno pristižu nove optužbe.

Ipak, zanimljivo je to da je jedne prilike bio priveden sa pjevačicom i glumicom Dženifer Lopez (Jennifer).

Naime, u periodu od 1999. do 2001. godine, Didi je bio u vezi sa Lopez, a njih dvoje završili su na svim naslovnim stranama nakon što su privedeni zbog pucnjave u jednom klubu.

Bila pucnjava

Naime, Lopez i Kombs su 27. decembra 1999. godine bili u jednom noćnom klubu, kada je na tom mjestu došlo do pucnjave. Njih dvoje su pokušali da pobjegnu, ali ih je policija stigla i privela, a optuženi su za posjedovanje oružja.

Dženifer je u ćeliji provela 14 sati, a puštena je uz kauciju. Optužbe protiv nje su kasnije povučene zbog tvrdnji da nije bila umiješana u sve, a sa Didijem je raskinula mjesec dana prije početka suđenja. U međuvremenu su povučene optužbe i protiv njega u ovom slučaju.

Kako je Dženifer govorila o njihovoj ljubavi?

Lopez je prije pet godina govorila o svojoj vezi sa reperom.

- Znate, Pafi i ja smo odrasli u Bronksu. Bio je u muzičkom poslu i postigao je toliko uspjeha. Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo neku ludu, burnu vezu koja je završila praskom. Bilo je to definitivno u trenutku, ali osjećala sam da je to bilo neophodno. Trebalo je da on bude u mom životu tada kako bi me naučio šta treba da znam o muzici, o tome kakav umjetnik želim da budem u muzičkoj industriji - istakla je ona za CBS Sunday Morning, ranije.

Neposredno nakon raskida, Dženifer je rekla i da su morali da se rastanu, jer kraj njega nije mogla da ima život kakav je željela, a tvrdila je i da ju je reper varao.

- Bio je to prvi put da sam bila sa nekim ko nije vjeran. Bila sam u toj vezi sa Pafom u kojoj sam plakala, ludila i poludjela, stvarno mi je cijeli život bacio u vrtlog. Nikad ga nisam uhvatila, ali jednostavno sam znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se te večeri nije vraćao - ispričala je ona 2003. za magazin Vibe.

Burna reakcija

Kako se čini, pjevačicina majka Gvadalupe Rodrigez nikada nije odobravala njenu vezu sa Pafom.

Još nakon što su Dženifer i on uhapšeni, prijatelji koji su bili tu nakon pjevačicinog puštanja iz pritvora, tvrdili su da je njena majka bila jako bijesna i da joj je vikala: „Rekla sam ti da se ni u šta ne upuštaš sa njim“.

Da Gvadalupe definitivno nema lijepo mišljenje o Didiju, vidjelo se i u emisiji kod Vendi Vilijams 2015. godine, gdje je Lopez bila gost, a njena majka je sjedila u publici.


Majka Lopez. Screenshot

Naime, voditeljica je rekla Lopez da je uvijek mogla da je zamisli kako se miri sa Didijem i da ih vidi zauvijek zajedno.

Dženifer se tada nasmijala i rekla kako je to već čula više puta. U tom trenutku kamera je snimila Gvadalupe koja je imala ozbiljan izraz lica i počela je da maše rukama i govori: „To je završeno“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.