GLUMAČKA IKONA

Halle Berry otkrila koji slavni pjevač ju je zvao na dejt: "Poslao mi je papirić"

Prince, koji je preminuo prije osam godina, svojedobno joj je poslao još jednu poruku

Instagram Printscreen

D. H.

prije 7 sati 18 minuta

Hali Beri (Hally Berry) se prisjetila kako ju je legendarni Prince jednom prilikom pitao za izlazak. Kaže da je bilo jako staromodno.

Nakon što je prisustvovala jednom od njegovih koncerata, Prince joj je poslao - pismo. "Znate kako su to djeca radila? Sviđam li ti se? Da? Ne? Rekla sam da, ipak sam bila na njegovom koncertu", prisjetila se 58-godišnja glumica prilikom nedavnog gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live.

Prince, koji je preminuo prije osam godina, svojedobno joj je poslao još jednu poruku.

"Onda je stigao još jedan papirić na kojem je pisalo: 'Hoćeš li izaći sa mnom?'" nastavila je glumica. Međutim, na to pitanje nije odgovorila. Nije objasnila zašto, ali je istaknula da je bila izgubila vjeru u muškarce dok nije upoznala kolegu Piercea Brosnana. 

"Ne postoji veći džentlmen od njega"

"On će zauvijek biti moj Bond, zauvijek", izjavila je oskarovka. "Ja sam obožavateljica Piercea Brosnana. Vratio mi je vjeru u muškarce kada smo radili na tom filmu. Mislim da ne postoji čovjek koji je veći džentlmen od Piercea Brosnana", ispričala je ranije glumica, prisjetivši se snimanja akcijskog trilera Umri drugi dan (Die Another Day) iz 2002. godine.

"Bond nije bio na mom popisu želja, ne, nisam htjela glumiti u jednom od tih filmova, ali oduvijek sam ih voljela", nastavila je. "Nakon što sam se pojavila u tom filmu, osjećam se kao da sam postala dio filmske povijesti... Ti filmovi su legendarni. Oni će zauvijek biti dio naše povijesti i osjećam se počašćeno što sam imala priliku glumiti u jednom, pogotovo uz Piercea", dodala je.


Razvela se prošle godine

Inače, Halle Berry prošle se godine razvela od glumca Oliviera Martineza.

Bili su u braku od 2013. do 2015. godine, kada su objavili da prekidaju, no službeno su razvedeni tek u kolovozu prošle godine.

Bivši par upoznao se na setu Dark Tidea 2010. godine. Zaručili su se dvije godine nakon upoznavanja, a tri mjeseca nakon vjenčanja rodio im se sin. Osim Macea, glumica ima i kći Nahlu s kanadsko-francuskim modelom Gabrielom Aubryjem. Berry je sada u vezi s glazbenikom Vanom Huntom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.