"I TO JE PREDUGO"

Goca Tržan otvoreno progovorila koliko traje savršeni odnos: "Veličina nije bitna"

Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*ks na raznim mjestima, rekla je Tržan

Goca Tržan. Instagram

E. T.

prije 15 sati 8 minuta

Srbijanska pjevačica Goca Tržan vrlo je otvorena i svoje stavove uvijek javno kaže jasno i glasno, a čini se da joj nijedna tema nije tabu, pa tako ni ona o intimi.

Ona je jednom prilikom otkrila koliko dugo, prema njenom mišljenju, traje savršen odnos. Kako je tada izjavila, savršeni intimni odnos traje 12 minuta, a sada se osvrnula na svoju izjavu.

– I to je predugo – rekla je Goca uz smijeh, a potom objasnila da je o tome čitala u naučnim časopisima:

– To su naučni fakti. To sam pročitala u studijama nekih seksologa. Razlog je taj što u tih 12 minuta treba da se desi sve što treba da se desi. Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko, ti se ne maltretiraš sa gimnastikom i to je onda ok – rekla je, pa dodala:

– Nisam ja to mjerila da se razumijemo, nego sam to pročitala – zaključila je Goca kroz smijeh, prenosi Blic.

Podsjetimo, Goca je nedavno također govorila o svojoj intimi, te priznala da to smatra izuzetno važnom temom za razgovor.

– Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*ks na raznim mjestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa djecom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje – izjavila je Goca Tržan tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.