U PARIZU

Predivna Mirela Bećirović: Prva dama BiH na ručku s Brižit Makron nosila kreaciju bh. modnog brenda

Kaftan uvijek razmišlja o detaljima, a ovaj outfit je inspirisan poznatim francuskim umjetnikom Klodom Moneom i njegovim cvjetnim motivima

Prva dama BiH Mirela Bećirović. Instagram

N. Aj.

27.7.2024

Prva dama BiH Mirela Bećirović, zajedno sa suprugom predsjedavajućim Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem, boravi u Parizu.

Danas se Mirela Bećirović oglasila na Instagramu i otkrila u kojoj je modnoj kominaciji bila na ručku koji je organizirala Prva dama Francuske Brižit Makron (Brigitte Macron).

- Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova Kaftan studio čiju kreaciju sam nosila na ručku koji je organizovala prva dama Francuske Brižit Makron.

Kaftan uvijek razmišlja o detaljima, a ovaj outfit je inspirisan poznatim francuskim umjetnikom Klodom Moneom (Claude Monet) i njegovim cvjetnim motivima. Kaftan, hvala vam na vašoj umjetnosti i divnoj saradnji - napisala je Mirela Bećirović.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović je u četvrtak, 25. jula, prisustvovao svečanom prijemu kojeg je organizirao predsjednik Olimpijskog komiteta Tomas Bah (Thomas Bach), a prva dama Bosne i Hercegovine Mirela Bećirović, zablistala je u odabranoj modnoj kombinaciji.

Pojavila se u Melluso suknji koju je kombinovala sa klasičnom bijelom košuljom i upečatljivom ogrlicom.

Dan poslije, u petak, 26. jula, bračni par Bećirović prisustvovao je i svečanom prijemu u Jelisejskoj palači, a i na tom događaju je Mirela pokazala otmjenost u stilu oblačenja.

Klasična tamnoplava haljina uz crvene cipele i torbu pokazala se kao nepogrešiva kombinacija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.