ON JE STARIJI 22 GODINE

Šok potez Zorane Mićanović nakon raskida sa MC Stojanom: On objavio video na kojem je golišav, ona reagovala

Mlada pjevačica je gostujući u jednom podkastu nedavno otkrila koje su njegove najveće mane, nakon čega je uslijedila njegova reakcija

Zorana Mićanović i MC Stojan. Telegraf.rs - Antonio Ahel / ATA Images

Telegraf.rs

prije 2 dana

Pjevačica Zorana Mićanović stavila je tačku na odnos sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom i to zbog drugih žena, a nakon "teškog perioda" koji je prošla - napravila je šok potez, piše Telegraf.rs.

Naime, Zorana je dugo bila ljuta na Stojana, te čak nije željela ni da mu se javi na telefon. Zbog svega je čak otkazala i sve nastupe, jer je, kako je otkrio izvor blizak njoj, bila loše.

Međutim, izgleda da je poslije svega Zorana oprostila Stojanu, čemu svjedoči i jedan njen potez. Stojan je, na mrežama objavio video na kojem je golišav, u kupatilu i našalio se na račun reprezentacije Srbije, nakon čega je uslijedila i njena reakcija.

Zorana je lajkovala njegovu objavu, što jasno govori o njihovom odnosu. Podsjetimo, mlada pjevačica je gostujući u jednom podkastu nedavno otkrila koje su njegove najveće mane, nakon čega je uslijedila njegova reakcija.

- Naravno da volim sebe i da cijenim sebe i da pucam od samopouzdanja, a da bi vas drugi cijenili i poštovali, morate prvo da cijenite, poštujete i volite sebe i naravno, da radite na sebi 24 sata - napisao je u objavi reper.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.