SUPRUGA ISKRENA

Suzana Jovanović otkrila detalje povrede Saše Popovića: "Ima jednu osobinu, kao i ja..."

On će da dopuzi do one scene, da sjedne u stolicu, ali će doći da uradi emisiju

Suzana Jovanović i Saša Popović. Pink.rs - Telegraf.rs

Grand

31.5.2024

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, nedavno je doživio nezgodu kada je padom sa stepenika polomio nogu, a sada je njegova supruga Suzana Jovanović otkrila kako je došlo do toga, piše Grand.

- Sale ima jednu osobinu koju imam i ja, volimo da žurimo. Trči ovamo, trči tamo, moramo da stignemo i završimo i to bukvalno trčimo kroz kuću. Imamo stepenice gore za sprat i ja sam se par puta okliznula. On to nije uspio, nezgodno je pao i kost je napukla. Tri sedmice langeta, poslije vježbice i oporavak kakav slijedi sa doktorima, fizioterapeutima. To mnogo loše utiče na njega zato što je navikao da bude hiperaktivan - objasnila je ona za Grand.

Uprkos prelomu noge i gipsu, Saša nije dozvolio da se otkaže snimanje tog dana, već se sa štakama pojavio u Grandovom studiju, a Suzana ističe da je to i očekivala od njega:

- Skoro je bio bolestan i vodio je "Zvezde Granda". Nijednom nije bio odsutan da kaže "Sale ne može". Uvijek dođe i odradi posao, on je surovi profesionalac. On će da dopuzi do one scene, da sjedne u stolicu, ali će doći da uradi emisiju.

Suzana kaže da je mnoge stvari naučila od njenog muža.

- Dosta sam naučila od njega i radila sam na tom strpljenju i mudrosti. Mislim da sam dostigla taj neki nivo i mogu za sebe da kažem da koristim razum uvijek. Uvijek sam se trudila da budem čovjek i ono što ne želiš sebi nemoj ni pomisliti ni uraditi - zaključuje supruga Saše Popovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.