STIŽE U DUBROVNIK

Nije svima skupo kod Džeke, Jala Brat se najavio: Spremite najskuplju flašu

Najskuplje piće je vino "Chateau Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001", čija boca košta više od 11.000 eura

Piše: A. J.

26.8.2021

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko s poslovnim partnerom Arminom Hadžićem u Dubrovniku je otvorio luksuzni restoran "Ezza" s prelijepim interijerom i eksterijerom, kao i bogatom kulinarskom ponudom.

Najskuplje jelo je "Ramstek Wagyu A5 Japan" od 250 grama , čije je cijena je 100 eura. "Ribeye odrezak Wagyu Australija" od 300 grama košta 78 eura, a "Ezza burger" (200 grama) 25 eura.

Cijene koktela se kreću između 10 i 15 eura, espresso kafa je gotovo četiri eura, koliko košta i najjeftinije pivo. Najskuplje piće je vino "Chateau Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001", čija boca košta više od 11.000 eura.

Da ima i onih kojima cijene nisu problem, dokaz je i objava popularnog repera Jale Brata.


Jala Brat i Edin Džeko. Instagram / Agencije

Objava Jale Brata na Instagramu. Printscreen

- EZZA.Dubrovnik spremite najskuplju flašu, eto me da proslavimo album - poručio je reper na Instagramu te označio Edina i Amru Džeku.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.