OPSJEDNUTI OSVETOM

"Apsolutno remek-djelo": Gledaoci oduševljeni novom Netflixovom serijom

"Beef" je drama s elementima komedija

Scena iz serije. Variety

L. S. R.

9.4.2023

Nova Netflixova serija "Beef" oduševila je gledaoce, koji je već opisuju kao najbolju seriju koju su ikada pogledali.

"Beef" je drama s elementima komedija u kojoj  Stiven Jeun (Steven Yeun) i Ali Vong (Wong) glume dvoje stranaca koji žive u Los Anđelesu i upletu se u dugotrajnu svađu nakon saobraćajnog incidenta.

10 epizoda

- Dani (Danny) je radnik koji se bori za egzistenciju, dok je Ejmi (Amy) samostvorena žena s idiličnom porodicom. Svako ima loš dan, ali malo ko dopušta da se trubljenje automobila pretvori u brzu potjer - piše u sinopsisu.

Kroz seriju od 10 epizoda, svađa Danija i Ejmi pretvara se u opsjednutost osvetom koja ne samo da obuzima svakoga od njih, već i preuzima živote njihovih voljenih.

"Ovo je možda najbolja serija koju sam ikada gledao. Apsolutno remek-djelo. Upravo sam ga sve pogledao pa treba probaviti i razmisliti", napisao je jedan tviteraš.

Neprijateljska hemija

"Nedvojbeno jedna od zadivljujućih serija koja savršeno bilježi katastrofalne složenosti u životima dvoje ljudi. Neprijateljska hemija između Stivena i Ali čini ga još boljim. Ovo je Netflixova najbolja originalna serija u posljednjih pet godina", dodao je drugi.

Treći je napisao: "Najbolja je serija koju sam ikada pogledao, soundtrack je izvrstan", dok je četvrti dodao: "Ovo je dosad najbolja serija u 2023."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.