REGION

Detalji strašne nesreće u Užicu: Drugarice prešle ulicu na crveno svjetlo, ona čekala zeleno kada je naletio automobil i udario je

RAS Srbija

Avaz.ba

17.10.2017

S.M. (27) iz Užica, koja je sinoć ni kriva ni dužna povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrnici ulica Dimitrija Tucovića i Nikole Pašića, noćas je hitno prevežena u Klinički centar Kragujevac.

RAS Srbija

Prema informacijama iz užičke bolnice gdje je najpre zbrinuta poslije nesreće, S.M. je zadobila teške povrede opasne po život i u kritičnom stanju je prebačena u Kragujevac. S.M. je i dalje u dubokoj komi a nesreći je zadobila hematom na mozgu i nekoliko lomova.

Devojka je povređena na pešačkom ostrvu gde je čekala da pređe ulicu. U tom trenutku došlo je do direktnog sudara "pola" koji se kretao niz Ulicu Dimitrija Tucovića, i "BMW-a" koji je išao u suprotnom pravcu. Od siline udara "BMW" je poskočio na pješačko ostrvo i udario S.M. a zatim se zakucao u ogradu ispred Muzeja.

RAS Srbija

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, povrijeđena Užičanka se nalazila u društvu dvije drugarice koje su ulicu prešle na crveno svjetlo. Ona nije, ostala je da sačeka zeleno na pješačkom ostrvu na koje je koji sekund kasnije iskočio automobil i udario je.

Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu udesa ispričali su sinoć "Blicu" da su djevojci, prije nego što je stigao sanitet, pokušavali da pomognu, ali da je ona ležala na ulici nepomična i bez svijesti.

RAS Srbija

U bolnicu su odmah preveženi i putnici iz oba vozila koja su učestvovala u udesu. Žena M.J. (38) koja je upravljala "Polom" zbrinuta je na ortopedskom odjeljnju a njen suprug M.I (42) na plastičnoj hirurgiji.

Njihovo dvoje djece, kao i vozač "BMW-a" Ž.M. poslije pregleda su otpušteni iz bolnice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.