MUZIČKI PERFORMANS

"Adriatique @ Eternal Flame" priprema spektakl 23. augusta u Sarajevu

Očekuje vas vrhunska muzika i audio vizuelni show, najavio je direktor Garden of Dreams Festivala

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Marketing

21.8.2024

Spektakularan događaj Adriatique @ Eternal Flame očekuje sve posjetitelje u petak, 23. augusta ispred Vječne vatre u Sarajevu, najavljeno je na press konferenciji organiziranoj povodom predstavljanja ovog muzičkog performansa.

Događaj su najavili direktor Garden of Dreams Festivala Renad Čelik, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda i predsjednik Turističke zajednice KS Haris Fazlagić, te pozvali ljubitelje dobre muzike i zabave da Sarajevo Film Festival zajedno zatvorimo u najboljem svijetlu.

“Želimo poslati lijepu sliku Sarajeva a pred nama je spektakl s puno vizuelnih efekata koji će uz dobru muziku pojačati magiju grada. Događaj će biti snimljen i distribuiran medijskim kanalima te očekujemo desetine miliona pregleda, uz pedeset hiljada posjetilaca koji će spektakl pratiti uživo u Titovoj ulici” – izjavio je Haris Fazlagić, predsjednik Turističke zajednice KS.

“Vrhunski natupi Solomuna i Artbata proteklih godina idealna su uvertira za jedinstveni događaj Adriatique @ Eternal Flame koji će učiniti dodatnu promociju destinacije Sarajeva. Hvala kreativnim i mladim ljudima, ogranizatorima Garden of Dreams muzičkih događaja koji su Sarajevo pozicionirali u centar kulturnih dešavanj u regionu” – poručio je Kenan Magoda, ministar kulture i sporta KS.

“Očekuje vas vrhunska muzika i audio vizuelni show koji će se prožimati kroz cijelu Titovu ulicu. Događaj počinje od 18:00h i svi ste dobrodošli” – kazao je Renad Čelik, direktor Garden of Dreams Festivala.

Titova ulica u Sarajevu u petak 23. augusta od 15:00h će biti zatvorena za saobraćaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.