M:SAT: TV ZA 0,99 KM

m:SAT - sjajan izbor za najbolji TV sadržaj

Navijajte i podržite svoj omiljeni tim, gdje god da se nalazite u BiH, uz m:SAT i kanale sa najboljim sportskim sadržajem

m:SAT - sjajan izbor za najbolji TV sadržaj. m:tel

15.7.2024

Za 0,99 KM mjesečne pretplate prvih šest mjeseci, uživajte kao korisnik najboljeg satelitskog programa u BiH. Ova ponuda se odnosi na m:SAT solo uslugu u tri ponuđene opcije – m:SAT Start, m:SAT Plus ili m:SAT Max. Uz ovu ponudu, kompanija m:tel vam omogućava i kupovinu televizora na rate.

Arena Sport i Premium kanali, Eurosport, Premier League, NBA… samo su neki od sadržaja koji će obezbijediti najbolje iskustvo praćenja važnih sportskih dešavanja ovoga ljeta.

Takođe, istu cijenu mjesečne pretplate od 0,99 KM, ali za prvih pet mjeseci, plaćaćete ukoliko se odlučite za neki od paketa u ponudi m:SAT usluge. Podsjećamo, u ponudi usluge m:SAT su paketi koji mogu da sadrže TV, internet, fiksnu telefoniju i mobilnu telefoniju, u kombinaciji koja vama najviše odgovara. Svakako, prednost m:SAT usluge je što može da se instalira na bilo kojem mjestu u BiH, bez obzira na to da li je to vaša vikendica, udaljena od grada, kuća ili stan.

Ako još niste, postanite korisnik m:SAT usluge kompanije m:tel, jer vam trenutna ponuda donosi veliki popust na pretplatu, a opremu i montažu uređaja ćete platiti jednokratno i to samo 0,99 KM.

Ugrabite ovu priliku do kraja mjeseca jula, a za detaljne informacije pozovite besplatan korisnički servis na broju 0800 50 905.   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.