JESTE LI SPREMNI?

BH Telecom: Saznajte kako možete gledati sve utakmice Eura 2024

Utakmice sportskog događaja godine gledajte u programima MY TV i BHT1 i to na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH

BH Telecom: Saznajte kako možete gledati sve utakmice Eura 2024. BH Telecom

Marketing

14.6.2024

Prenose svih utakmica Evropskog nogometnog prvenstva Moja TV korisnici moći će pratiti na MY TV. U direktnom prenosu 45 utakmica, od toga šest ekskluzivnih samo na MY TV, dok će šest utakmica biti realizovano u snimku.

Utakmice koje će biti ekskluzivno za Moja TV korisnike su utakmice 3. kola grupne faze takmičenja, i to su dueli :

• Škotska - Mađarska
Albanija - Španija
• Nizozemska - Austrija
Engleska - Slovenija
• Slovačka - Rumunija
• Češka - Turska

Super pogodnost za BH Telecom korisnike!
Sve utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV, što znači da oni neće biti u situaciji da propuste niti jednu utakmicu, jer uz aplikaciju Moja webTV sve duele najboljih evropskih reperezentacija mogu gledati na bilo kojem uređaju, bilo gdje u BiH da se nalaze.

Svi korisnici Moja TV Full i Moja TV Net paketa u svom sadržaju već imaju Moja webTV.

Za njeno korištenje je potrebno da sa PlayStora ili AppStora preuzmu aplikaciju i prate Euro 2024 na mobitelu, tabletu, laptopu, gdje god da se u BiH nalaze.

Za sve koji nisu BH Telecom korisnici, a žele koristiti ovu super opciju, koju mogu dobiti i besplatno, tu su trenutne akcije:

✔ za nove Moja TV korisnike u kojoj za 1 KM mogu aktivirati Moja TV Net i Full pakete i plaćati pretplatu u pola cijene šest mjeseci ili

✔ za nove i postojeće netFlat korisnike u kojoj solo internet BH Telecoma aktiviraju za 1 KM, pretplatu plaćaju u pola cijene šest mjeseci i Moju webTV dobivaju BESPLATNO šest mjeseci

Bilo koju od usluga da aktivirate uz e-račun, učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti električni automobil ili jednu od drugih vrijednih nagrada kojima BH Telecom nagrađuje korisnike sve do kraja godine.

Prijavite se ovdje i iskoristite akcijske pogodnosti!

Pratite BH Telecom na društvenim mrežama i saznat ćete među prvima sve o svim pogodnostima za postojeće i nove korisnike i ne zaboravite:

Samo uz BH Telecom Euro 2024 vam donosi više, mnogo više!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.