IZABRAO DRUGAČIJI PUT

Trebao biti zvijezda, a onda je upoznao nju: Roditelji u suzama, a on živi kao šeik

Serhio Karalo je napustio fudbal kada se upoznao sa Karolinom Stenburi i tada mu se život okrenuo naglavačke

Karalo i Stenburi. Screenshot/Twitter

N. H.

26.6.2023

Serhio Karalo (Sergio Carrallo) bivši je član Real Madrida i nekadašnji veliki talent u Španiji. Javnosti nije poznat i rijetko je ko čuo za njega, a za sve je zaslužan njegov prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal.

On je nakon kratkog igranja za treću ekipu Reala s 18 godina odlučio napustiti fudbal. Iako se 2012., kad se pridružio Realu, nagađalo da bi mogao biti velika zvijezda zbog talenta.

Međutim, danas živi kao bogataš, a sve to na račun 18 godina starije supruge Karoline Stenburi (Caroline Stanbury).

Njena porodica je jedna od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a prije nego što je upoznala Karala bila je 15 godina u braku sa turskim trgovcem naftom s kojim ima troje djece. Stenburi je bila glumica i TV lice u Engleskoj i gostovala je u nekoliko različitih serija. 

Serhio je njena pratnja zbog koje ima priliku živjeti kao šeik, iako od fudbala nije zaradio skoro pa ništa. Njih dvoje su se upoznali dok je Karalo studirao u SAD-u te su od tada nerazdvojni.

- Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovog svijeta ako prekinemo. Mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Ipak, oni su je na kraju upoznali i sad je vole kao svoju kćerku – rekao je Serhio za Mundo Deportivo. 

Njih dvoje žive u Dubaiju, gdje do izražaja dolazi luksuzan način života koji vode. Troše velike količine novca, a 2021. godine su se vjenčali. Na njihovim profilima na društvenim mrežama često postavljaju zajedničke fotografije iz luksuznih automobila, sa egzotičnih destinacija. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.