UNIQA SEE FUTURE

Goran Ivanišević u Sarajevu: Odigrat će egzibicioni meč s glumcima

Povod za ovaj izuzetan teniski događaj je podrška fondacije UNIQA SEE Future talentima u sportu, ali i filmskoj umjetnosti

Meč će se održati u četvrtak. X

Marketing

21.8.2024

Povodom predstavljanja aktivnosti UNIQA SEE FUTURE fondacije i podrške ženama filmskim autoricama, teniska zvijezda Goran Ivanišević odigrat će egzibicioni meč s glumcima.

Podrška fondacije

Legendarni teniser, trener i ambasador brenda UNIQA osiguranja Goran Ivanišević odigrat će egzibicioni meč sa glumcima u četvrtak, 22. avgusta, sa početkom u 17:30 sati u ulici Franca Lehara u Sarajevu.

Povod za ovaj izuzetan teniski događaj je podrška Fondacije UNIQA SEE Future talentima u sportu, ali i filmskoj umjetnosti kroz saradnju sa Sarajevo Film Festivalom i Slano Film Days.

Aktivnosti Fondacije UNIQA SEE FUTURE bit će predstavljene na konferenciji za novinare koja će se održati u četvrtak, 22. avgusta, sa početkom u 16:30 sati u hotelu "Swissôtel", Restoran Fusion, I sprat.

Na konferenciji za novinare govorit će predsjednik UNIQA SEE regije Adel Bahtanović, direktor Sarajevo Film Festivala Jovan Marjanović, te UNIQA brend ambasador Goran Ivanišević, koji u UNIQA SEE FUTURE fondaciji ima ulogu mentora i uzora mladim i perspektivnim sportistima.

Podrška mladim

Fondacija UNIQA osnovana je s ciljem podrške mladim talentima u kulturi, sportu i održivosti u regionu Jugoistočne Evrope, koji uključuje Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Bugarsku i Rumuniju, a na konferenciji ćete saznati sve o projektima podrške Fondacije za filmske umjetnice.

UNIQA osiguranje, kao ekskluzivni sponzor i osiguravatelj Sarajevo Film Festivala, raduje se Vašem dolasku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.