NAKON TRAGEDIJE

Zejn Malik odgodio svoju turneju "Stairway to the Sky" zbog smrti kolege Lijama Pejna

Lijame, uhvatio sam se kako pričam naglas s tobom, nadajući se da me možeš čuti

Zayn Malik i Liam Payne. Platforma X

Dž. V.

jučer

Zbog tragične smrti svog kolege i prijatelja Lijama Pejna (Liama Paynea, nekadašnji član grupe One Direction, pjevač Zejn Malik (Zayn) je odgodio svoju turneju "Stairway to the Sky." 

Ovu tužnu vijest potvrdio je na svojim društvenim mrežama, gdje je napisao

- S obzirom na tragičan gubitak koji smo doživjeli ove sedmice, odlučio sam odgoditi američki dio turneje "Stairway to the Sky". Datumi će biti prebačeni za januar, a objavit ću ih čim sve bude dogovoreno u narednih nekoliko dana. Vaše ulaznice će ostati važeće za nove datume. Volim vas sve i hvala vam na razumijevanju - stoji u objavi na platformi X.

Nakon smrti Lijama Pejna, Zejn se emotivnom objavom oprostio od svog dragog prijatelja, koga je smatrao pravim bratom.

- Lijame, uhvatio sam se kako pričam naglas s tobom, nadajući se da me možeš čuti. Ne mogu se oteti pomisli da je bilo još toliko razgovora koje smo trebali voditi tokom naših života. Nikada ti nisam stigao zahvaliti za svu podršku koju si mi pružao kroz neke od najtežih trenutaka. Kada mi je, kao 17-godišnjem djetetu, nedostajala porodica, uvijek si bio tu s pozitivnim stavom i ohrabrujućim osmijehom, pokazujući mi da si pravi prijatelj - napisao je Zejn.

Lijam Pejn tragično je preminuo nakon pada s balkona hotela u Argentini, a mnoge njegove kolege, prijatelji i članovi porodice se idalje opraštaju od njega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.