NAJLJEPŠA ŽENA

Monika Beluči objavila fotografije na kojima je gola, u 10 minuta srušila Instagram

navršila punih 60 godina, prekrasna Italijanka je podijelila na Instagramu seriju fotografija

Monika Beluči. Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

D. H.

prije 3 sata 21 minutu

Monika Beluči (Monicdecenijama opravdano nosi titulu jedne od najljepših glumica svih vremena, a i u šestoj decinij života redovno plijeni pažnju. Sad je odlučila "dodatno zapapriti".

Ovih dana, možda baš inspirirana činjenicom da je u septebru navršila punih 60 godina, prekrasna Italijanka je podijelila na Instagramu seriju fotografija na kojima je, kako je objasnila, "pozirala prije par godina za italijansko izdanje Voguea" i gdje je, između ostalog, potpuno gola i generalno "ubojito" senzualna, prenosi Slobodna Dalmacija.

Uslijedili su nebrojeni komentari i komplimenti, Instagram je eksplodirao, za 10 minuta skupila je 20.000 lajkova, a za nekoliko sati više od 300.000.

Beluči od prošle godine uživa u novopronađenoj ljubavi. Sreću i spokoj našla je uz američkog redatelja Tima Bartona, a svojoj su privrženosti i strastvenom odnosu svjedočili i na brojnim ovosezonskim filmskim festivalima.

U razgovoru za francuski "Elle”, 60-godišnja Italijanka je vrlo otvoreno pričala o tome što osjeća ljubav prema 64-godišnjem američkom redatelju:

"Što da vam kažem, kao prvo, sretna sam što sam ga srela. To je jedan od onih susreta kakvi se u životu rijetko događaju. Upoznala sam ga kao čovjeka i volim ga", izjavila je prošle godine filmska diva.

Monika Beluči bila je u dugogodišnjem braku s francuskim glumcem Vinsentom Kaselom s kojim ima dvije kćeri, 20-godišnju Devu i 14-godišnju Leonie.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.