SLAVNA PORODICA

Privatna kuharica klana Kardašijan-Džener: Pojedu nešto i nezdravo

Iako nemaju problema s ugljikohidratima, ipak postoji popis namirnica koje ne jedu

Kuharica otkrila njihove tajne. Instagram

L. S. R.

26.1.2024

Dugogodišnja privatna kuharica klana Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner) Kristijane Uj (Khristianne Uy) otkrila je da slavna porodica nema problema nekada pojesti visokokalorična jela sve dok održavaju svoju fitnes rutinu.

- Što se tiče njihove prehrane, stvarno su disciplinirani, rekla je Uj za Page Six.

Devet godina

Vode vrlo aktivan način života, a kada si dopuste pojesti nešto nezdravo, paze da su umjerene u tome.

- Recimo da pojedu cijeli pečeni sir, nadoknadit će to vježbanjem u teretani. Stvarno su disciplinirani po tom pitanju - ističe Kristijane poznatija kao „Chef K“.

Ona slavnoj porodici priprema jela gotovo devet godina, počevši kao privatna kuharica za Kris Džener (Jenner), a zatim i za preostale članice klana, Kim, Kloi (Khloe), Kortni (Kourtney) te Kajli (Kylie) i Kendal (Kendall).

Nakon što je šest godina kuhala za rijaliti zvijezde, Kristijane je počela raditi i na cateringu za njihove privatne događaje. Priprema sve porodične obroke za velike praznike kao što su Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, Uskrs i rođendani. Istakla je da slavna porodica također uživa u različitim tematskim večerama poput meksičke, azijske i talijanske večere.

Djeca su izbirljiva

- Pojest će i tjesteninu i sir i kruh, ali svi su jako aktivni po pitanju jutarnjih šetnji i vježbanja u teretani - kaže kuharica.

Iako nemaju problema s ugljikohidratima, ipak postoji popis namirnica koje ne jedu.

Osim što je Kourtni veganka, Kendal mrzi ljutu papriku, a Kloi će jesti samo pileća prsa i puretinu kada želi unijeti više proteina u organizam.

- Djeca su izbirljiva, ali uz kreativnost, i sve dok su dio kuhanja, voljni su probati. Vole isprobavati nova jela - zaključila je kuharica.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.