NOVI SKANDAL

Milan Popović: Čuo sam se s Marijanom, zgrožen sam onim što se dogodilo

Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost

Severina i Milan Popović: Slika iz sretnih dana. Arhiv

L. S. R./Index.hr

31.8.2022

Milan Popović se oglasio nakon jučerašnje drame u kojoj je njegovu bivšu partnericu Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon prijave koju je protiv nje podnijela sestra Marijana.

- Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vrijeme događa vrlo često i počelo se održavati i na ponašanje djeteta. Stavlja pod rizik dobrobit djeteta. Smatram da bi institucije trebale, umjesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gdje je Severina prijavljena i za zanemarivanje djeteta i za nasilje u obitelji i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav -  kaže  Popović za "Index.hr."

Pitali su Milana poznaje li Marijanu Vučković-Popović.

 - Naravno da je poznajem. Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i porodica Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka. Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvijek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s cijelom porodicom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali -  govori Milan.


Marijana Vučković- Popović. Index

Popović demantira da je Marijana u dogovoru s njim Severinu nedavno prijavila Centru za socijalnu skrb.

- Upoznat sam s predmetom koji se vodi u Zagrebu u Centru za socijalnu skrb. Znam da je Marijana prijavljivala prijetnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dijete, pa je to stavljeno u spis. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i sa našim sporom za skrbništvo. To su njihove porodične stvari. Ja sam samo upoznat da su bile te prijetnje i da je bilo agresivno ponašanje od strane Severine prijavljeno već i policiji i Centru za socijalnu skrb i DORH-u. Međutim, po tom pitanju se ništa nije poduzimalo. Čuo sam se s Marijanom. Noćas smo se čuli i ispričala mi je što je se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen. Severina potpuno izvrće činjenice već godinama. Ni vlastita porodica joj nije sveta - zaključuje Milan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.