JET SET

Dženifer Aniston o nastavku popularne serije "Prijatelji"

CDM.ME

4.2.2018

Glumica Dženifer Aniston(Jennifer Aniston)  gostovala je u emisiji Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), gdje je rekla da je moguć povratak serije “Prijatelji”, koja ju je proslavila.

- Sve je moguće, Elen, baš sve! Džordž Kluni (George Clooney) se oženio, znači bilo šta može da se dogodi - rekla je Aniston.

Povod za ovo pitanje Elen je našla u lažnom trejleru za film “Prijatelji” koji je oduševio publiku širom svijeta i dao joj nadu da će Rejčel, Fibi, Džoi, Ros i Monika ponovo okupiti.

Na njihovu veliku žalost, radilo se o lažnom videu koji je neki svestrani gledalac sjajno konstruirao. Skupio je, naime, snimke Dženifer Eniston, Kortni Koks, Meta Leblanka, Metjua Perija, Lise Kudrou i Dejvida Švimera iz nekih njihovih projekata proteklih godina i tako dao naslutiti kako se zaista radi o ponovnom okupljanju.

- Zaista sumnjam da ćemo se ikad više okupiti. Gledajte, stvar je da jednostavno ne znam želim li nas gledati na štakama i u pomoćnim hodalicama za starije osobe - izjavio je Dejvid. 

 Sličnog mišljenja je i Lisa.

- Mnoge serije ponovno se vraćaju na male ekrane, ali jednostavno ne znam je li to uopće izvedljivo s ‘Prijateljima’. Bila je to priča o problemima ljudi u 20-ima i 30-ima. Danas smo svi mi već u 40-ima i 50-ima, te da imamo jednake probleme kao i tada, to bi bilo zaista tužno - navela je Lisa.

Dženifer trenutno planira veliki povratak na male ekrane, pošto će nakon 14 godina pauze ponovo igrati u seriji. Uskoro počinje snimanje prve “Apple” serije, u kojoj će igrati sa Ris Viterspun. 

Njih dvije su se upravo u “Prijateljima” našle zajedno u kadru kada su glumile sestre.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.