UPRKOS LOŠIM KRITIKAMA

Pogledajte video: Objavljen trailer jedne od najgore ocijenjenih serija

Zasad je poznato da će spin-off imati šest sezona, a radnja će biti smještena u Milanu

Isječak iz trailera. Screenshot / YouTube

E. T.

20.7.2024

Uprkos lošim kritikama, špijunska serija Citadel mjesecima je hit na Prime Videu. Iako na Rotten Tomatoesu ima svega 51 posto pozitivnih ocjena, kad je objavljena početkom maja, bila je najgledaniji naslov Prime Videa u gotovo 200 zemalja i teritorija, a sve donedavno bila je u top 10 najgledanijih serija.

U toj špijunskoj triler seriji glavne zvijezde su Čopra Džonas (Chopra Jonas) i Ričard Mejdel (Richard Madden) koji glume agente Citadela, Nadiju Sinh i Mejsona Kanea (Masona), dok su Stenli Tuci (Stanley Tucci) i Lesli Menvil (Lesley Manville) među ostalima članovima glumačke ekipe.

Uprkos podijeljenim stavovima publike, serija je dobila zeleno svjetlo ne samo za drugu sezonu već i za spin-off Citadel: Diana, za koji je objavljen i trailer.

Zasad je poznato da će spin-off imati šest sezona, a radnja će biti smještena u Milanu 2023., osam godina nakon što je špijunska agencija Citadel izbrisana. Od tada Diana radi na tajnom zadatku i mora vjerovati osobi u koju ima najmanje povjerenja - sinu zloglasnog šefa negativaca.

Osim Matilde De Angelis, glumačku postavu čine Lorenco Cervasio (Lorenzo), Mauricio Lombardi (Maurizio), Džulija Piaton (Julia), Thekla Reuten, Daniele Paoloni, Bernhard Šuc (Schütz) i Filipo Nigro (Filippo). Režiju potpisuje Arnaldo Katinari (Catinari).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.