SUMNJA SE NA PERIŠA

Vlasnik restorana i ribar pojasnio zašto se sada pojavilo tijelo mladića

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je prethodno da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu

Renato Grbić: Kada je voda postala toplija, tijelo je isplivalo. N1

S. S. / N1

18.5.2022

Renato Grbić, ribar i vlasnik restorana na obali Dunava u Beogradu, koji je od utapanja u rijeci spasio veliki broj osoba, ispričao je reporterki N1 da je tijelo mladića, za kojeg se sumnja da je Matej Periš, isplivalo zbog porasta temperature posljednjih dana.

- U vrijeme kada je (Matej) skočio, temperatura je bila nekoliko stepeni, tada tijelo može duže opstati. Zadnjih dana počele su temperature preko 25, 26 stepeni - rekao je Grbić za N1.

Kada je voda postala toplija, tijelo je isplivalo, 300, 400 metara od mosta, precizirao je Grbić. 

Više javno tužiteljstvo u Beogradu potvrdilo je da je tijelo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca nađeno jutros u Dunavu kod Ade Huje.

- Dežurni zamjenik Višeg javnog tužitelja u Beogradu obavio je uviđaj na mjestu događaja i naložio obdukciju, toksikološke i analize DNK-a, kojima će se utvrditi identitet zasad osobe NN, kao i uzrok smrti. Ministarstvo unutarnjih poslova i Više javno tužiteljstvo u Beogradu će pravovremeno obavijestiti javnost o rezultatima spomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu - navodi tužiteljstvo.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je prethodno da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.