PUNJAČ NA POKLON

Samsung Galaxy A05s: Vaš novi partner za svakodnevne izazove

Posebna ponuda u BH Telecomu i punjač na poklon

Samsung Galaxy A05s: Vaš novi partner za svakodnevne izazove. BH Telecom d.d. Sarajevo

Marketing

18.7.2024

Samsung je još jednom podigao standarde u svijetu pametnih telefona predstavljanjem Galaxy A05s modela, koji u našoj ponudi dolazi u klasičnoj sivoj i crnoj boji. Ovaj telefon nudi izvrsnu ravnotežu između cijene i performansi, pružajući korisnicima visokokvalitetne karakteristike koje su obično namijenjene premium uređajima.

Dizajn i ekran
Galaxy A05s će vas impresionirati svojim modernim dizajnom i 6,7-inčnim PLS LCD ekranom koji nudi živopisne boje i oštru rezoluciju. Tanki okviri oko ekrana omogućavaju maksimalno uživanje u multimedijalnom sadržaju, dok klasične boje daju uređaju sofisticiran i svjež izgled, prilagodljiv svakom stilu.

Performanse i memorija
Opremljen osmojezgrenim procesorom i 4GB RAM-a, Galaxy A05s garantuje jednostavno korisničko iskustvo, bilo da surfate, igrate igrice ili koristite više aplikacija istovremeno. Sa 128GB interne memorije, proširive putem microSD kartice, uvijek ćete imati dovoljno prostora za sve svoje datoteke, slike i aplikacije.

Kamere
Galaxy A05s dolazi s impresivnim sistemom kamera. Glavna kamera od 50MP omogućava izuzetno kvalitetne fotografije, dok ultraširoka i makro kamera dodaju dodatnu dimenziju vašem fotografskom repertoaru. Prednja kamera od 13MP idealna je za selfije i video pozive, pružajući jasnoću i kvalitetu slike.

Baterija i punjenje
Sa baterijom kapaciteta 5000mAh, Galaxy A05s osigurava cjelodnevno intenzivno korištenje. Uređaj podržava brzo punjenje, što znači da ćete manje vremena provoditi vezani za punjač, a više vremena uživajući u svom telefonu.

Software i dodatne funkcije
Galaxy A05s dolazi sa najnovijim Android operativnim sistemom, obogaćenim Samsungovim korisničkim interfejsom koje nudi intuitivne funkcije i prilagodljivost. Uz integrisane sigurnosne sisteme kao što je Samsung Knox, vaši podaci će biti zaštićeni u svakom trenutku.

Posebna ponuda u BH Telecomu i punjač na poklon
Samsung Galaxy A05s je idealan izbor za one koji traže pouzdan, elegantan i funkcionalan pametni telefon po pristupačnoj cijeni. Njegove napredne karakteristike, elegantan dizajn i dugotrajna baterija čine ga savršenim partnerom za svakodnevne izazove.

Galaxy A05s je dostupan u svim poslovnicama BH Telecoma i na našem webshopu. Nevjerovatne cijene omogućavaju svim korisnicima Extra M paketa da uživaju u ovom fantastičnom telefonu za samo 5,99 KM mjesečno, dok korisnici Moja TV Full S paketa mogu dobiti svoj uređaj po još povoljnijoj cijeni od 4,99 KM mjesečno. Dodatno, svi kupci ovog uređaja u BH Telecomu na poklon dobijaju punjač, što vam omogućava da odmah počnete koristiti svoj novi uređaj bez dodatnih troškova.

Ne propustite priliku da nabavite ovaj fantastičan uređaj po nevjerovatnoj cijeni u BH Telecomu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.