OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Jusuf Nurkić podijelio fotografiju s mamom i bratom: Majka nema alternativu

Jusuf se nedavno vjenčao u Dubrovniku, a bajkovito vjenčanje donekle je zasjenio sukob s ocem Harizom

Jusuf sa majkom i bratom Kenanom. Facebook

E. Ć.

6.8.2023

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i naša NBA zvijezda Jusuf Nurkić ponovo se oglasio na društvenim mrežama.

Nurkić je podijelio fotografiju na kojoj je s majkom i mlađim bratom Kenanom na svom bajkovitom vjenčanju u Dubrovniku.

- Majka nema alternativu! - napisao je Nurkić uz fotografiju.

Ova Jusufova objava dolazi nakon što se njegov otac Hariz javio "Dnevnom avazu" i ispričao kako nije bio pozvan na sinovo vjenčanje.

Nakon ispovijesti Hariza Nurkića, Jusuf se oglasio i putem društvenih mreža naveo kako je otac maltretirao njega i njegovu majku.

- Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme - napisao je Jusuf.

Hariz Nurkić se potom samoinicijativno javio "Dnevnom avazu" i ispričao kako želi da Jusuf ostane njegov sin, bez obzira na uspjeh i postignute rezultate.

- Ako sam zlostavljao tvoju majku, tebe, zašto si mi poslao Mercedes 2014. godine!? Ko je njemu napunio glavu tim pričama, ne znam, ko mu je takve stvari govorio, ne znam - rekao je, između ostalog Hariz Nurkić.

Inače, Jusuf Nurkić se jučer priključio pripremama košarkaške reprezentacije BiH na Vlašiću uoči pretkvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre.

"Zmajevi" će u prvoj fazi turnira igrati protiv Poljske, Mađarske i Portugala. Prvi meč je na rasporedu 13. avgusta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.