PONOSNA NA SVOJ IZGLED

Ukrajinska seks bomba stigla u Dubrovnik: Svi se okreću za njom

Njena pojava na gradskim ulicama nije mogla proći neprimijećeno

Louisa Khovanski. Instagram

Avaz.ba

19.8.2020

Ukrjinska seks bomba Luiza Kovanski (Louisa Khovanski) stigla je u Dubrovnik, a njena pojava na gradskim ulicama nije mogla proći nezapaženo.

Ova 27-godišnja ljepotica ponosi se svojim bujnim poprsjem i ističe ga u svakoj prilici pa je jasno zašto su se na Stradunu okretale glave za njom. Na Instagramu je zbog istog razloga prati milion ljudi. I tu brojku dosegnula je upravo u Dubrovniku.

View this post on Instagram

We hit 1 million!✨Thank you so much for your constant support, for your precious feedback, for your criticism and compliments. I’m growing every day with you as a person, a photographer and, I hope, as your favourite model💖 Love you all😚 . . . #dubrovnikoldtown #croatiatravel #goals #achieveyourgoals #ootdstyle #croptop #tanktop #curlyhair #curvygirl #curvystyle #curvywomen

A post shared by Louisa Khovanski (@louisakhovanski) on


- Došli smo do miliona. Hvala vam na stalnoj podršci, komentarima, kritikama i komplimentima. Rastem svakog dana kao osoba, kao fotograf i, nadam se, kao vaš omiljeni model. Volim vas sve - poručila je na svom Instagram profilu Luiza.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.