ZVEZDE GRANDA

Džejla Ramović favorit za pobjedu

Među 16 finalista pet je iz Bosne i Hercegovine

Finalisti sa Sašom Popovićem

N. GAZIVODA

20.6.2019

quote
<p>Takmičenje će večeras otvoriti Džejla Ramović, koja nastupa pod rednim brojem 1 </p>

Na Novoj BH večeras u 21 sat na programu je veliko finale 13. sezone „Zvezda Granda“. Za titulu najboljeg bori se 16 finalista, a čak petoro je iz Bosne i Hercegovine. Osim Džejle Ramović, koja važi za favorita, u finalu su i Alem Kadić, Sanel Smolo, Ahmed Orahovčić i Armin Jusufović.

Jaka konkurencija

Edita Ramović, Džejlina mama, kazala nam je da se Džejla vrijedno pripremala i vježbala za finale, te da je zahvalna za svu podršku koju im pružaju ne samo njihovi Goraždani već cijela Bosna.

- U Goraždu će biti organizirano javno gledanje finala na otvorenom. Ne znam ni šta da očekujemo, može pobijediti, a može i da ne pobijedi, konkurencija je baš jaka. Mi smo svakako zadovoljni – kazala je Ramović te dodala da misli da je ona kao majka pod najvećim stresom.

Kako organizatori najavljuju, na sceni će biti mnogo iznenađenja, izvanredni performansi te brojni gosti.

- Ova sezona bila je po mnogo čemu drugačija, a takmičenje je podignuto na jedan viši nivo s mentorima. Upravo zbog takvog načina rada i mnogo kvalitetnih kandidata u svakom timu, odlučili smo da ove sezone u finale ide 16 takmičara - rekao je Saša Popović, prvi čovjek „Grand produkcije“.

Evrovizijsko bodovanje

Više od 30 članova žirija, koji će se uključivati telefonskim putem, ocjenjivat će kandidate po evrovizijskom sistemu bodovanja, a o pobjedniku odlučuju i gledaoci slanjem SMS poruka iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije.

Osim bh. finalista, za pobjedu će se boriti i Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Nevena Stojanović Nensi, Nevena Stojković, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Martinijan Kirilovski,Benjamin Kličić, Ognen Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski.




Ramović: Zahvalna za podršku

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.