PROBLEMI U RAJU

Evo zašto je Duško Tošić prestao pratiti Jelenu na Instagramu

Fudbaler sve teže podnosi situaciju da njegova supruga ne prihvata činjenicu da on želi razvod

Duško Tošić navodno podnio papire za razvod. Instagram

Alo.rs

24.4.2019

Duško Tošić navodno je podnio papire za razvod braka i sve teže podnosi situaciju da njegova supruga Jelena Karleuša ne prihvata činjenicu da on želi razvod.

Duško, koji je spreman ženi ostaviti vilu od dva i po miliona eura i platiti paprenu alimentaciju za djecu, u posljednje vrijeme, kako tvrdi ovaj list, bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka.

- I prije nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao uvjeriti Jelenu da je razvod jedino rješenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene navodne afere s Ognjenom Vranješom. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i s njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je uvjerili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji - kazao je izvor za "Alo".

Navodno, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pokojnom majkom Divnom.

- On je na njene zahtjeve odreagirao burno i objasnio joj da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt s njom, osim kada je riječ o njihovim kćerkama. Tada ju je i otpratio s Instagrama, što je dodatno podgrijalo priču oko razvoda - tvrdi izvor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.