TURSKA

Karleušu Tošićev potez nije puno zabrinuo: Sastala se s plastičnim hirurgom

Iz Srbije Jelena ne smije izbivati dugo jer je kroz idućih mjesec čeka nekoliko ročišta s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom

Instagram

Avaz.ba

20.4.2019

Jelena Karleuša (40) pohvalila se na Instagramu fotografijom sa svjetski poznatim plastičnim hirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B. Iako su svi očekivali kako će se iz Srbije zaputiti direktno kod svog supruga Duška Tošića (35) u Kinu, već se odlučila za posjetu Istanbulu.

U međuvremenu, kako prenose srbijanski mediji, njen suprug je odlučio otpratiti s Instagrama, ali, očito, to nju nije previše zabrinulo.

Tamo je prošetala u "Versaceu" od glave do pete, a ruke je ukrasila skupocjenim "Yves Saint Lauren" prstenom.

Doctor B., kako piše na njegovoj stranici, specijalizira se za sljedeće zahvate: liposukcija, operacija uha, pomlađivanje genitalija, operacije nosa, presađivanje kose te pomlađivanje nogu...

Fanovi su odmah krenuli nagađati koji je zahvat Karleuša otišla dogovoriti te šta je sve već "popravljala" kod ovog doktora jer ga je u objavi nazvala svojim dobrim prijateljem.

Iz Srbije Jelena ne smije izbivati dugo, jer je kroz idućih mjesec čeka nekoliko ročišta s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.