JET SET

Sin Majkla Džeksona pokazao djevojku koju je krio godinu

24sata.hr

10.5.2018

Sin pokojne pop ikone Majkla Džeksona (Michael Jackson) i Debi Rou (Debbie Rowe, 59), Princ Majkl Džekson (Prince Michael Jackson, 21), predstavio je svoju djevojku Moli Širmang (Molly Schirmang, 21) s kojom je u vezi godinu.

Nakon što je s njom u Los Anđelesu proslavio godišnjicu, Princ je na profilu društvene mreže objavio fotografiju na kojoj je s djevojkom koju je do sada skrivao od javnosti. Par se upoznao na ''Loyola Marymount'' univerzitetu u Kaliforniji, gdje oboje studiraju.

Kako piše američki The Sun, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i ''odmah kliknuli'', ali su vezu odlučili držati u tajnosti.


Tako je Džekson još u martu nakon spoja s Moli na društvenoj mreži napisao da se odlično proveo s djevojkom, no tad još nije otkrio njezino ime.

Njegovu je vezu ''odobrila'' i sestra Paris (22), koja je bratovu objavu o godini veze s Moli komentirala s rečenicom kako joj je ''toplo oko srca kad vidi kako se njih dvoje nadopunjavaju i uveseljavaju jedno drugoga''.

- Sretna godišnjica brate - dodala je Paris. Prince je inače najstariji sin Džeksona i Rou, a Blanket (16), kojeg od milja zovu ''bebom porodice'', se već neko vrijeme odaziva na ime Bigi ili BG.

Braća i sestra Paris su jako bliski, što je potvrdio i sam Princ koji je za The Sun rekao da je ''posebno blizak s Paris''.

- Ona je vrlo zrela za svoje godine i sretan sam što je uz mene - zaključio je sin prerano preminulog Džeksona. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.